Kā krāsas maina enerģiju dzīvoklī

 

Fen Šui krāsu nozīme

Sarkana krāsa simbolizē izturību, aktivitāti un aizraušanos. Tas var piesaistīt ne tikai mīlestību, bet arī bagātību mājai, tādēļ nebūs lieki izdekorēt monetāro zonu sarkanos toņos: tā atrodas dienvidaustrumu virzienā. Arī sarkanā krāsā krāsot būs vietas, kur iesaistās radošumā un sportā. Bet nedrīkst būt pārāk sarkanā krāsā.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Dzeltena krāsa ir atbildīga par mundrumu, bet interjerā ir ļoti svarīgi, lai tās nebūtu pārmērīgi daudz: šīs krāsas pārpilnība dod pārāk daudz enerģijas. Tāpēc visu telpu šajā krāsā labāk nenoformēt. Labāk ir izmantot mierīgākus toņus – medus, zeltainu.

Oranža krāsa apvieno spēku un laipnību. Tas ir piemērots vietām, kur ģimenes locekļi vai saimnieki visbiežāk mijiedarbojas ar viesiem. Arī šī krāsa piesaista enerģiju mājā, kas ir labvēlīga bērnu plānošanai un audzināšanai.

Balta krāsa simbolizē tīrību. Tāpēc tas ir ideāls dekorēšanai vannas istabā. Turklāt šī krāsa rada vēlmi pēc zināšanām, tādēļ ir ērti to izmantot birojā, apmācību telpā.

Melna krāsa Fen Šui nav sēru krāsa. Tā parāda savu iekšējo spēku kombinācijā ar balto krāsu. Tiek uzskatīts, ka melnā krāsā kombinācijā ar sudrabu pozitīvi ietekmē veselību, uzlabo saimnieka imunitāti.

Violeta krāsa nenāks par labu visiem. Tai ir saistība ar kosmosu, garīgo enerģiju, bet neko nedos tiem, kuri nesaprot šo sfēru. Cilvēki, kas saistīti ar ezoterisko filozofiju, šī krāsa var dot spēku. 

Gaiši zils ir miera krāsa. Tā nomierina kaislības, nomierina tos, kas bieži strīdas. Turklāt gaiši zils arī stimulē garīgo sākumu, tādēļ jūs varat to ienest zonā, kurā īpašnieki iesaistās intelektuālā darbā. 

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Zaļa krāsa arī nomierina. Turklāt tā, tāpat kā sarkanā krāsa, piesaista naudu, tāpēc nebūtu lieki izmantot to bagātības zonā. Arī zaļš būs piemērots slavas zonai – mājas dienvidu pusē. Tas radīs harmoniskas attiecības ar citiem, arī uzņēmējdarbības jomā.

Zilā krāsa ir relaksējoša. Tas būs piemērots vannas istabā, dzīvojamā istabā, bet ne vietās, kur cilvēki pavada daudz laika – piemēram, virtuve un guļamistaba. Bagātīgs daudzums zilās krāsas samazinās mājas īpašnieku enerģiju.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment