Horoskops 30.oktobrim – izdosies veiksmīgi pabeigt iesāktos darbus, kāds atradīs mieru un laimi ģimenē!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 30.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Uzlabojas aura, spēja sasniegt mērķus, personīgais šarms. Tomēr pastāv risks, ka tas var maldināt komerciālos darījumos. Atlieciet lielus pirkumus uz citu dienu. Sazinoties ar valdības organizācijām vai strādājot ar dokumentiem, steiga, pārmērīga uzticība ir kontrindicēta. Ir ļoti iespējams, ka rodas jauna īstermiņa aizraušanās.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Vērsis

Šodien labāk neiesaistīties darbā. Neveiciet darbības, kas radīs negatīvas sekas. Jūs nevarat solīt vai pieprasīt saistību izpildi. Šādā pēcpusdienā var saasināties attiecības ar tuviniekiem vai sadusmot draugus. Nepārdomājiet kaislības, nesatrauciet emocijas.

Dvīņi

Šodien ir vājināta aura, depresija, vēlēšanās pēc baudas un kārdinājumiem. Esi uzmanīgs: nepieļauj kļūdas darbā un personiskajā dzīvē. Dzīves potenciāls sāk samazināties, un jūs nevarat objektīvi novērtēt notikumus.

Vēzis

Šodien vislabāk ir risināt personīgos jautājumus un veicināt veselību. Labvēlīgas pārmaiņas ikdienā ir labvēlīgas: remonts, mēbeļu iegāde. Vientuļos Vēžus gaida daudzsološas tikšanās, interesantas, bet īsas paziņas. Zvaigznes iesaka atturību, pretošanos kārdinājumiem.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Lauva

Veiksmīga diena, lai īstenotu vērienīgākos plānus un nodomus. Tomēr nav jāpieņem nozīmīgi lēmumi. Zvaigznes mīl radošo darbu. Pēcpusdienā, nepatikšanas mājas ir iespējamas. Galvenais ir saglabāt iekšējo līdzsvaru un pasargāt sevi no kārdinājumiem.

Jaunava

Aizņemta diena ar Vese***as apdraudējumu. Iespējams, ka nepatīkamās ziņas izjauks iekšējo līdzsvaru un labvēlīgu situāciju ģimenē. Sievietes Jaunavas nedrīkst būt pārāk neatkarīgas savos apgalvojumos vai spītīgas, aizstāvot savus uzskatus. Vīrieši, ja vēlas un spēj, var pavadīt pēcpusdienu ārpus mājas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment