Kā likt kādam tevī iemīlēties: Merilinas Kerro padoms

Mīlestības padoms no Merilinas Kerro

Tiem, kas vēlas viņās iemīlēties,  ekstrasensei Merilinai Kerro ir vienkārši padomi, kā bez lielas piepūles un rituāliem piesaistīt izredzētā uzmanību:

Ja cilvēku, kas jums patīk, jau ir saistīta mīlestība ar citu, viņu būs diezgan grūti nošķirt. Jums nevajadzētu ķerties pie melnās maģijas, tādā veidā jūs tikai apspiedīsit cilvēka jūtas pret izvēlēto, bet nepiesaistīsit sev mīlestību.

  • Merilina Kerro iesaka sev katru dienu atkārtot čukstus, kas liek uzvarai: “Es zinu, ka viņš iemīlēsies, citādi nevar būt.” Pateicoties tam, jūs ap sevi radīsit spēcīgu auru un jutīsities pārliecināti.
  • Kad satiekat kādu, kurā esat iemīlējies, mēģiniet pieskarties viņa rokai un sakiet sev: “tikai ar mani, mūžīgi, mūžīgi.” Tas ir efektīvs veids, kā dalīties mīlošā enerģijā ar īsto cilvēku.
  • Ja iespējams, paturiet kādu priekšmetu vai matu no tās personas, kuras mīlestību vēlaties sasniegt. Ieliekot tajā savas jūtas, jūs veicināsit spēcīgas vēlmes rašanos jūs redzēt.

Lasi arī: Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

Lasi arī: Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

  • Nestāstiet visiem par savām jūtām, atcerieties, piepildās tikai visslepenākās vēlmes, kuras tiek turētas noslēpumā līdz galam.
  • Skatoties acīs cilvēkam, kura uzmanību vēlaties sasniegt, sakiet sev: “Jūs nevarat izvairīties no likteņa.” Šāds signāls kļūs par īstu “teikumu” mīļotajam; informācija, ko pārraida acis, vienmēr lielā mērā ietekmē cilvēka apziņu.
  • Esiet pozitīvs un atveriet savu sirdi mīlestībai. Iztēlojoties tikai labvēlīgu notikumu iznākumu, jūs varat sasniegt rezultātus un likt dumpīgai sirdij iemīlēties sevī.

“Ekstrasensu kaujas” 14. sezonas dalībniece ir pārliecināta, ka, sekojot viņas padomam, var viegli likt sevī iemīlēties tam, kura uzmanību tu meklē. Izmantojiet Merilinas Kerro mīlestības burvestību, un drīz jūs dzirdēsiet ilgi gaidīto “Es tevi mīlu” un atradīsiet personīgo laimi.

Leave a Comment