Kā likt tavam vecajam auto izskatīties kā jaunam

Cik gan lieliskas emocijas tu jūti, kad pirmo reizi iekāp tikko nopirktajā automobilī! Liekas, ka dzīve mainīsies uz labo pusi: ērti, silti, ātri. Bet pēc kāda laika sākas mazgāšana, autoservisi, sirdi plosošas skrambas parkojoties… Bet no tā visa var izvairīties!

Mūsu redakcija padalīsies ar 7 noderīgiem padomiem automobiļu vadītājiem, kas palīdzēs uzturēt auto tīru un veselu. Ja es to būtu zinājusi agrāk!

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

Tīrs automobilis

Glāžu turētāji

Glāžu turētāji laikam ir visnetīrākā vieta auto salonā. Netīrumi no dzērieniem, ēdieniem, daudz kā cita. Bieži vien glāžu turētājus izmanto kaut kādu priekšmetu glabāšanai, bet tīrīt šīs vietas nav īpaši ērti. Ieliec tajos visparastākās papīra kēksu formiņas. Šis triks palīdzēs izvairīties no netīrumiem, pietiek vien izmest netīro papīru.

Sēdekļa iestatīšana

Bieži mēdz būt tā, ka ģimenē ir viens auto, bet to lieto gan mamma, gan tētis, gan dēls…Tāpēc katru reizi nākas pielāgot sēdekli savām vajadzībām. Lai paātrinātu šo procesu un nervozi neraustītu pogu vai regulēšanas rokturi, tādējādi to laužot, izdari atzīmes uz durvīm un sēdekļa. Tas ir ļoti ērti.

Netīrumi no ēdiena

Kad tu ved mājās tikko nopirktu picu vai kūku, tad, protams, liec tos uz brīvā pasažieru sēdekļa. Lai izvairītos no siera vai krēma notecēšanas uz sēdekļa un saglabātu produkta sākotnējo izskatu, novieto 2 ūdens pudeles vai citu apjomīgu priekšmetu pie sēdekļa muguras daļas. Bet vislabāk – picas pārvadāšanai izmanto konteineru no vannas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu!

Leave a Comment