Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Pabaro vīrieti

Kā liecina prakse, ja pirmajā randiņā tu pati kaut ko pagatavo no ēdiena, vīrietis, visticamāk, iemīlēs atbildi. Vienīgā problēma ir tā, ka dažreiz jūs patiešām nevēlaties noorganizēt pirmo randiņu mājās. Tiek uzskatīts, ka, ja jūs barojat vīrieti, tas ievērojami palielina jūsu izredzes gūt panākumus. Kāds saka, ka tas ir aprūpes dēļ, un kāds domā, ka šādi jūs ieliekat daļu no sevis kādā, kas jums patīk. Jebkurā gadījumā šī metode darbojas lieliski.

Izmantojiet pareizās smaržas

Lai vīrieti apburtu un ātrāk iemīlētu sevī, vari izmantot smaržas. Tam jābūt pareizam, jo ​​ir noteiktas smakas, kas vīrieša apziņu ietekmē labāk nekā citas. Vislabākā un spēcīgākā garša ir verbena . Dabīgās eļļas smaržas uz verbenu bāzes ir labākā izvēle sievietēm, kuras cenšas atrast mīlestību un iemīlēties vīrietī, kas viņām patīk.

Uzmanību var pievērst arī  lavandai  – augam ar tīri sievišķīgu enerģiju, kam piemīt arī mīlas īpašības. Lavanda ļoti labi sader ar iepriekš minēto verbenu. Arī diezgan spēcīgs ir krustnagliņu aromāts . Ja jums ir kāda no šiem augiem ziedlapiņas, varat ar tām berzēt ķermeni. Rezultāts būs ļoti labs.

Izmantojiet rūnas

Visspēcīgākās rūnas mīlas burvestībai randiņa laikā:

Fehu (vēlmju piepildījuma rūna);

attēls

Turisaz (piesaista veiksmi);

attēls

Gebo (attēlo prieku un pozitīvu);

attēls

Eivaz (novērš šķēršļus ceļā uz vīrieša sirds iekarošanu);

attēls

Inguz (palīdz atpūsties un mazināt stresu);

attēls

Berkana (palīdz stabilizēt enerģētisko fonu un pārstāt nervozēt).

attēls

Iepriekš aprakstītās rūnas var izmantot kopā, lai veidotu mīlestības likmes. Vienkārši atcerieties, ka, jo vairāk rūnu jūs izmantojat vienlaikus, jo mazāka ir katra no tām atsevišķi jauda.

Rūnu lietošana ir pavisam vienkārša. Jūs varat paņemt līdzi viņu attēlu, uzklātu uz koka vai akmens gabala. Vajadzīgās rūnas var uzzīmēt uz ķermeņa, bet tikai tā, lai vīrietis tās neredzētu.

Izmantojiet kristālu talismanus

Labākie sieviešu minerāli-talismani pirmajam randiņam: pērles, granāts, koraļļi, rozā kvarcs, safīrs . Jūs varat izmantot šos minerālus kā papildinājumu rūnām vai izmantot tos atsevišķi. Viņu spēks ir diezgan liels, tāpēc vienmēr ir tādi akmeņi savā talismanu kolekcijā.

Eksperti stingri neiesaka izmantot mīlas burvestības, lai vīrietis iemīlētos. Tās var būt ārkārtīgi bīstamas, jo cilvēks rīkosies pret savu gribu. Šādas attiecības agri vai vēlu izjuks. Turklāt melnā mīlestības burvestība ir ļoti kaitīga jūsu karmai. Pat pieredzējušas raganas to izmanto ārkārtīgi reti.

COMMENTS

Leave a Comment