Merkurs Aunā no 2023. gada 19. marta līdz 2. aprīlim: kā pareizi mijiedarboties ar planētu

19. martā sākas Merkura tranzīts caur ugunīgo Auna zīmi. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šis būs diezgan labs laiks intelektuālām, finansiālām un fiziskām aktivitātēm.

Merkuram palīdzēs Venēra Vērsī, kas lieliski sader ar šo planētu. Tas nozīmē, ka mums visiem ir jārīkojas. Pirmais, universālais un vissvarīgākais noteikums visiem cilvēkiem šajā periodā ir saglabāt aktivitāti. Finanšu sfērai vajadzētu uzplaukt, jo Merkurs Aunā jūtas ļoti, ļoti viegli.

Auns

Auna finansiālā dzīve, tāpat kā citas jomas, iegriezīsies jaunā virzienā. Merkurs ir komunikācijas un efektīvas mijiedarbības starp cilvēkiem planēta. Aunam vajadzēs aktīvi darboties mīlas sfērā. Viņi varēs iegūt to, par ko sapņo, bet tikai tad, ja izrādīs stingrību, paliks godīgi un centīsies kļūt labāki. Apkārtējie pamanīs šo cilvēku pozitīvās pārvērtības.

Vērsis

Vērsim ir ideāls laiks finansiālām aktivitātēm, ceļojumiem. Jūs varat droši tērēt naudu ainavu maiņai. Par labu nāks arī jauni vaļasprieki un vaļasprieki. Viņus gaida daudz nejaušas veiksmes biznesā, kā arī neplānotas līdzekļu saņemšanas. Viņi saka par šādiem periodiem: “Liktenis šauj reti, bet precīzi.” Šis ir labs periods darba maiņai, jauna biznesa atvēršanai.

Lasi arī: Sieviešu nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 20.- 26. martam

Dvīņi

Šajā īsajā, bet Dvīņiem labvēlīgajā periodā viss notiks pēc aizstāšanas likuma. Ja šie cilvēki vēlas kaut ko jaunu, viņiem bez nožēlas būs jāatbrīvojas no visa vecā. Tas darbojas ne tikai materiālajā, bet arī garīgajā plānā. Ja vēlaties iemīlēties, jums ir jāatsakās no pagātnes attiecībām un jāpārtrauc dzīvot vakardienā. Viss ir šo cilvēku rokās, jo Merkurs ir viņu galvenais patrons.

Vēzis

Vēži pēdējā laikā, iespējams, baidās atkārtot rūgtus pagātnes pieredzi, taču Merkurs neļaus notikt kaut kam sliktam. Lai to izdarītu, ieteicams saglabāt optimismu, vairāk komunicējot ar tiem, kuri izstaro labestību un var sniegt psiholoģisku atbalstu. Ja šo periodu sāksi ar nelielu noti, tad tas noteikti ne pie kā laba nenovedīs. Viss atkarīgs no Vēžiem un viņu motivācijas, noskaņojuma.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment