5 pazīmes, ka ir pienācis laiks šķirties

Kā saprast, ka jūsu attiecībām nav nākotnes? Jebkurš pāris agrāk vai vēlāk saskaras ar grūtībām un, kā likums, pastāvīgi cenšas tikt galā ar tām. Bet vai tas vienmēr ir tā vērts? Kā saprast, ka vislabākais risinājums no attiecību krīzes ir šķiršanās?

Jums ir dažādi mērķi

Pat vissmagākos un grūtākos laikos un brīžos, kad ir karstākie strīdi, par glābšanas riņķi pārim kļūst apziņa par vienotu mērķi. Ceļā uz kopīgiem sapņiem ir iespējami konflikti un pārpratumi, taču šo sapņu klātbūtne nosaka visu ceļa nozīmi. Ja jūs vēlaties, drīz kļūt par māti, un sapņojat par savu māju, bet jūsu mīļākais neuzskata mājokļu problēmu par prioritāti, un uzskata, ka vissvarīgākais dzīvē – karjera, un bērni ir tikai ceļā, pajautājiet sev: kas jūs patiesībā vieno? Seksuāla pievilcība un vispārējā draugu sabiedrība ir lieliska, bet ko jūs abi vēlaties no dzīves? Kopīgu mērķu trūkums būs neizbēgams klupšanas akmens jūsu attiecībās un cēloni pastāvīgiem ķīviņiem, un galu galā kādu dienu jūs šķirsieties ar nožēlu atzīstot, ka jums vienkārši nav pa ceļam.

Lasīt arī: Citroni palīgā!

Jūs pastāvīgi izvairāties no seksa

Protams, ja jūs esat kopā vairākus gadus, ir naivi sagaidīt no otra kaislīgu degsmi kā pirmajā iepazīšanās reizē un seksa vairākas reizes dienā – neierobežots draivs pakāpeniski nomainās ar harmoniju, siltumu un maigumu. Savas korekcijas intīmās tikšanās grafikā neizbēgami ievieš stress darbā, nogurums un slikta Vese***a, bet pavisam cits ir apzināta izvairīšanās no tuvības. Ja pamanāt, ka jūs pastāvīgi meklējat attaisnojumu tam, ka nav seksa ar savu izvēlēto, tas ir diezgan nopietns signāls.

Jūs viņam neuzticaties

Izmainīšana vai nopietns apmāns var ne tikai vienkārši izraisīt attiecību krīzi, bet arī liegt tev iespēju ticēt savam mīļajam. Vecās uzticības atjaunošana var ilgt daudzus gadus, un tai ir vajadzīgas daudzas savstarpējas pūles. Taisnība, dažreiz ar pūlēm nepietiek, lai ielīmētu šķelto laimi – un šajā gadījumā ir jāatrod drosme, atzīstot, ka ir laiks pārtraukt attiecības. Ja rūgtās nodevības atmiņas turpina nodarīt ļaunumu pat pēc ilga laika, un katrs jūsu mīļākā solis izraisa aizdomas – nopietni domājiet par to, vai jums ir nepieciešama šāda spīdzināšana. Saglabāt attiecības tikai attiecību labad – ne labākais risinājums.

Lasīt arī: Zinātnieki ir nosaukuši dzērienu, kas “nogalina” cilvēka atmiņu

Attiecības jums rada sāpes

Jebkādas attiecības ir darbs, kas parasti ir sarežģīts un kam ir vajadzīgi kompromisi. Tomēr dažreiz mēs jaucam kompromisu ar ieradumu nepārtraukti kāpt uz kakla. Ja attiecību krīze turpinās, jautājiet sev: vai jūs patiesībā esat laimīgi? Ko šīs attiecības dod jums – siltuma sajūta, komforts un drošība, vai pastāvīga trauksme un nepatīkama pieredze? Filma “Sekss un lielpilsēta” Šarlote ļoti pozitīvi atbild uz šo jautājumu: atbildot uz Samantas paziņojumu, ka “attiecības ne vienmēr mūs dara laimīgus,” viņa apgalvo: “Es katru dienu priecājos. Protams, ne visu dienu katru dienu. Bet katru dienu. ” Samantu šāda atbilde iedvesmoja pabeigt attiecības. Solis nav viegls un nesāpīgs. Bet godīgs.

Jūs strīdaties par jebkuru iemeslu

Bez pārspīlēšanas – jebkura iemesla dēļ. Šis punkts ir īpaši svarīgi, ja strīdu iemesls ir lietas, kuras jūs iepriekš uztverat diezgan mierīgi. Ja katrs sīkums kļūst par konfliktu iemeslu, un kairinājumu izraisa viss – no ieraduma dziedāt dušā (kas pirms tam bija tik jauka) uz automašīnas vadīšanas veidu, jums vajadzētu jautāt sev, kas notiek. Ja hroniska neapmierinātība nav saistīta ar ārējiem apstākļiem (piemēram, finansiālas grūtības vai saspringta situācija darbā), tad jūs to nevarat atstāt bez uzmanības, un vēl jo vairāk, ja šī neapmierinātība ir savstarpēja. Iespējams, ka mazie strīdi ir tikai aisberga gals, un patiesībā jūs piedzīvojat mīlas attiecību krīzi, labākais veids, no kura iziet, iespējams, ir šķiršanās.

 

Avots: elle.ua

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment