Septiņi sapņi, kas brīdina par svarīgiem notikumiem!

Miega laikā mēs, to nezinot, redzam zīmes, kas brīdina mūs par svarīgiem notikumiem. Tiem ir jāpievērš uzmanība, lai izvairītos no nepatikšanām.

Gandrīz visi cilvēki sapņo, bet mēs ne vienmēr domājam par to nozīmi un iespējām, ko tie mums parāda. Ir zināms, ka Augstākie spēki sazinās ar mums tikai zemapziņas līmenī, kas kļūst neaizsargāts un elastīgs, kad mēs esam miega stāvoklī. Tieši tādos brīžos, kad mūsu prāts nonāk atklātā kontakta ar smalkajām enerģijas plūsmām, uztverot Visuma pazīmes un signālus no augšas.

Lasīt arī: 10 padomi, kā kļūt laimīgai un pārliecinātai

Kas ir pravietiski sapņi

Speciālisti bioenerģētikā apgalvo, ka miegs ir valsts, kurā mēs atrodamies paralēlās pasaulēs. Sapņu pētījumi parāda, ka sapņi maina mūsu apziņu, mēs nonākam citās realitātēs, kas ikdienā mūs šķērso tikai neredzamā un enerģiskā līmenī.

Sapņi ir piepildīti ar nereālajiem attēliem, darbībām un notikumiem, tādēļ tās mums visbiežāk nav saprotamas. Dažreiz sapņi ieved mūs strupceļā, it īpaši, ja tiem ir atkārtots sižets. Bet tajā pašā laikā tie izraisa interesi, mistiskas bailes un vēlmi atrast atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem. Miega stāvoklī mēs varam uztvert jūtas vairākas reizes spēcīgāk un spilgtāk nekā tās, ar kurām mēs esam pieraduši sastopoties parastās dzīves laikā.

Miegs ir nedalāmi saistīts ar apzināto dzīvi un izpaužas zināmos vēstījumus mūsu zemapziņā. Uzturot miega stāvokli, mēs atkāpjamies no spriedzes, trauksmes izjūtas un negatīvām sajūtām. Citiem vārdiem sakot, sapņi palīdz mums “izlaist tvaiku” – būtībā tā ir viņu svētā nozīme. Bet tas vēl nav viss. Sapņos atveram enerģētikas potenciālu, filtrējam informāciju un veidojam mūsu nākotni.

Lasīt arī: Citroni palīgā!

Izrādās, ka sapņi var būt dažādos toņos. Miegs norāda uz jūsu temperamentu un raksturu. Jo vairāk cilvēks ir spilgtāks, jo vairāk viņa sapņi ir spožāki, – apstiprina eksperti bioenerģētikas jomā. Pieklusētus vai pilnīgi melnbaltus sapņus novēro cilvēki, kas pieraduši balstīties tikai uz prātu. Bet abos gadījumos sapņi nāk no mūsu zemapziņas, slēpjas aiz cilvēka, un palīdz mums saprast un dzirdēt sevi. Jo detalizētāk jūs atcerieties sapni, jo stiprāka ir tā nozīme nākotnē. Jā, ar sapņu palīdzību jūs varat uzzināt par to, kas ir slēpts nākotnē, kā to sasniegt vai no kā izvairīties. Tas ir pietiekami, lai uzzinātu par tiem sapņiem, kas brīdina par svarīgiem notikumiem. No tiem ir tikai septiņi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment