Kā nonākt pie altāra jeb kā noņemt “vientulības vainagu” saskaņā ar Zodiaka zīmi!

Ko nozīmē vientulības vainags un par kādiem „nopelniem” tas ir? Kā tas ietekmē ģimenes izveidi vai ar tā klātbūtni nevar atrast laimi? Uz daudziem jautājumiem var atbildēt tikai astroloģija atbilstoši Zodiaka zīmei.

Auns

No dzimšanas šī zīme ir apveltīta ar skaistām iezīmēm, tāpēc viņam nav problēmu veidot savu ģimeni. Lai piesaistītu laimi mājās, jums ir nepieciešams padarīt jūsu māju gaišu un mājīgu. Zīmei jābūt labā garastāvoklī un ar pozitīvu motivēt savu partnerim. Vienaldzība nav piemērota spēcīgu attiecību veidošanai, pretējā gadījumā jūs varat sagraut visu. Pret partneri ir jāattiecas ar visu nopietnību, pretējā gadījumā laime nespēs noturēties pat spēcīgās rokās.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Vērsis

Ar lielisku humora izjūtu šī zīme spēj noņemt visu negatīvo no savas dzīves. Bet viņš var atbrīvoties tikai no vientulības vainaga, ja visās viņa darbībās ir pozitīva tendence. Un tā, lai karma neatstātu zīmi uz jūsu dvēseles, aktīvi dzīvojiet savu dzīvi un atrodiet pozitīvus mirkļus vienkāršās lietās.

Dvīņi

Šī zīme, pēc savas dabas ir atbildīga un darbīga. Iesaistiet visas šīs īpašības par labu un palīdziet nesavtīgi tiem, kam nepieciešama palīdzība. Lai vientulības vainagam nebūtu vietas jūsu liktenī, netērējiet savu laiku tukšās un nevajadzīgās grūtībās. Nestrīdieties, mēģiniet apiet ļaunprātīgos cilvēkus un neļaujiet sevi ievilkt skandālos. Pretējā gadījumā visa nesaskaņa sabojā karmu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment