Kā noteikt aura krāsu, izmantojot numeroloģiju

1. Ja jums ir vieninieks, tad jūsu auras krāsa ir balta. Šī bioenerģija norāda, ka esat ideālists. Tas netiek izpausts visās dzīves jomās, bet jums joprojām ir noteikta vēlme pēc ideāla. Cilvēkiem, kuriem ir balta bioenerģija, daļēji tiek liegta pasaules vērtēšana, tāpēc viņiem reti ir emociju problēmas. Šiem cilvēkiem ir maz patiesu draugu, jo viņi bieži vien atturas no visiem, kas tiem nepatīk. Viņi nebaidās no vientulības. Viņi gandrīz vienmēr sāk savu ģimeni vēlu.

2. Divi saka, ka jūsu auras krāsa ir sarkana. Šie cilvēki līdzinās konkurences garam. Viņi ir savtīgi, karojoši un bezprincipiāli, bet ne vienmēr. Mīlestībā cilvēki ar šādu bioenerģiju ir ļoti karsti un emocionāli. Šādas īpašības palīdz viņiem gūt panākumus arī uzņēmējdarbībā un ātri uzkāpt pa karjeras kāpnēm. Aura krāsa ir sarkana, jūs esat dzimis līderis, un diezgan spēcīga personība kopumā, bet jums ir daudz ienaidniekiem un sāncenšu.

Lasi arī: Lietas, kas jāizdara līdz 30 gadiem, lai nebūtu nožēlas

3. Trīs ir zaļā aura. Zaļā ir neredzams vairogs, kas pasargā jūs no slimībām un sliktiem garastāvokļiem. Cilvēki ar zaļo auru vienmēr zina, ko viņi vēlas no dzīves, tāpēc viņi reti nonāk neērtās situācijās. Viņi labi plāno lietas nākotnē un neatlaiž problēmu risināšanu, jo viņiem vienmēr ir brīvais laiks. Lielākajai daļai aknām ir tieši zaļa auras krāsa. Šis bioenerģijas lauks palīdz tonizēt organismu un būt izturīgam pret slimībām.

4. Ja jūsu dzimšanas datuma summa ir četri , tad jūsu auras krāsa ir zila. Šī krāsa dod biolaukam īpašu jaudu. Cilvēkiem ar šo krāsu ir vislabākā intuīcija. Papildus sestajām sajūtam jums ir potenciāls kļūt par īstu ekstrasensu vai dziednieku. Jūs varbūt esat pamanījuši, ka cilvēki nāk pie jums, lai saņemtu palīdzību, padomu. Jūs radāt iespaidu par personu, kas saprot dzīvību. Jums šīs zināšanas var palīdzēt vai palīdzēt reti.

5. Pieci – skaitlis, kas saka, ka jūsu bioenerģijas krāsa ir zilgana-tirkīza krāsa. Šī krāsa padara cilvēku mierīgu un vidēji aukstu. Cilvēki ar šo auras krāsu vismazāk cieš no depresijas. Lielākajai daļai lielisko sportistu ir tirkīza aura, jo tas dod pacietību un izturību. Arī šādi cilvēki spēj tikt galā ar precīzām zinātnēm.

Lasi arī: Kāpēc mēs kopējam citu cilvēku problēmas

6. Seši saka, ka jūsu auras krāsa ir oranža. Oranžs ir kaut kur starp dzeltenu un sarkanu, tāpēc tas ir piepildīts ar dzīvīgu enerģiju, labu garastāvokli, prāta spēku un neatlaidību. Cilvēki ar oranžu auru mīl ilgas sarunas, viņi novērtē katru dzīves mirkli. Šie ir visvairāk priecīgākie un spilgtākie, smieklīgākie cilvēki no visiem.

7. Septiņi dzimšanas datuma numeroloģijā ir nesaraujami saistīti ar cilvēka aura dzelteno krāsu. Kopš viņu dzimšanas šie cilvēki šķiet kā citplanētieši. Viņi atšķiras no citiem gandrīz ar it visu. Laika gaitā tas iet prom, jo ​​pieaugšana māca viņiem, ka dažās lietās oriģinalitāte ne vienmēr tiek gaidīta. Jebkurā gadījumā, attiecībā uz mācību ātrumu, šiem cilvēkiem nav līdzīgu.

8. Aura rozā krāsa atbilst astotniekam. Rozā aura padara tās meistaru par mākslas pazinēju un visās tās izpausmēs. Lielākā daļa no šiem cilvēkiem labi raksta, zīmē, mūzicē, dejo un tā tālāk. Šāds biolauks var padarīt savu pārvadātāju neatkarīgu no agrīna vecuma. Pēc temperamenta veida šie cilvēki bieži ir flegmatiski.

9. Deviņi ir violeta aura. Šādi cilvēki mīl sabiedrību un cenšas ieņemt visizdevīgāko vietu tajā. Viņi mīl visu jauno, moderno. Iemesls ir vienkāršs – šie cilvēki skatās tālu nākotnē, jo viņi laiku neizmanto, lai stāvētu. Dažreiz tas liedz viņiem baudīt reālo dzīves mirkli, bet palīdz atbrīvoties no nevajadzīga negatīvisma.

Lasi arī: Ar harmoniju pret visām nelaimēm

11. un 22. ir divi īpaši numuri, kas atbilst zelta un sudraba krāsai. Cilvēks “zelts” ir izgudrotājs, saprātīgs un ar lielisku humora izjūtu. Viņu aicinājums ir mīlestība, kurai viņi visu savu dzīvi velta. Bieži vien viņu pirmā laulība viņiem nesniedz apmierinājumu, bet no otrā brīža viss izrādās, kā vajadzētu. Viņi kā neviens cits nezina, ko viņiem vajag pilnīgai laimei dzīvē, lai laiks nezaudētu neko.

Aura sudraba krāsa ir aizsardzības krāsa. Tie ir neaizsargāti indivīdi, kuri neko nebaidās. Vienīgais, kas viņiem ir nepieciešams, ir atbilstošs un efektīvs ciešu cilvēku atbalsts, jo bez tā dzīve var kļūt par haosu. Tie ir visvairāk rūpīgākie vecāki un labākie, patiesākie draugi.

Ar auras krāsu jūs pat varat runāt par mīlestības saderību. Salīdziniet savas otrās puses krāsu ar savu krāsu, lai uzzinātu, pie kā jums ir jāstrādā nākotnē, un kā izvairīties no dažādām attiecību problēmām.

Avots

Leave a Comment