Kā noteikt nedzimušā bērna raksturu, izmantojot numeroloģiju

Trīs . Skaitlis 3 aprēķinos norāda, ka topošais mazulis pirmajos dzīves gados būs diezgan mierīgs. Viņš ļoti ātri sāks runāt. Visums viņu apveltīs ar neticamu atmiņu un mācīšanos. Tāpat mazulim būs augsti attīstīta intuīcija, taču jāpievērš uzmanība fiziskajiem parametriem.

Četri . Šāds bērns var būt slinks, bet ārkārtīgi neatkarīgs. Jo vairāk vecāki viņam palīdzēs, jo lēnāk viņš kaut ko iemācīsies. Šādā mazulī slēpjas lielas iespējas un milzīgs potenciāls dažādās jomās. Viņam ir vajadzīgi vecāki-draugi un mentori, nevis pārraugi.

Pieci . Skaitlis 5 nozīmē, ka bērns kļūs par ļoti radošu cilvēku. Kopš bērnības šādam mazulim ir jādod brīvība un jāiedrošina visos viņa uzņēmumos, jāpalīdz attīstīties tajā, kas viņam patīk. Tas palīdzēs tai saglabāt plūsmas stāvokli.

Seši . Ja mazulis tika ieņemts skaitļa 6 ietekmē, tad viņa raksturs var kļūt spēcīgs un neparasts. Šāds mazulis noteikti nebūs līdzīgs nevienam citam. Šī skaitļa enerģija centīsies padarīt bērna personību unikālu. Tas var radīt zināmas grūtības izglītībā.

Lasi arī: Šie Zvaigžņu zīmju pārstāvji spēj paredzēt nākotni: uzzini, vai tu esi viens no viņiem

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Septiņi . Septiņu kontrolē tiek ieņemts bērns, kura enerģija un raksturs ir neierobežots, spēcīgs un neparasts. Šis būs ļoti mērķtiecīgs cilvēks ar saviem uzskatiem par pasauli. Jau agrā bērnībā šādi bērni bieži strīdas ar saviem vecākiem.

Astoņi . Šie bērni izaug ļoti viltīgi un azartiski. Viņi zina, ko vēlas un kas jādara, lai to iegūtu. Viņi prot melot un izlikties, bet izmanto to ļoti prasmīgi. Tiem ir gandrīz neiespējami riņķot ap pirkstu. Stāsti par “Ziemassvētku vecīti” un “stārķi” ātri tiks apšaubīti.

Deviņi . Numura 9 aizgādībā sievietei iestājas grūtniecība ar bērnu, kurš būs uzticīgs un laipns. To nevar noraidīt vai kritizēt. Viņam būs jāpavada viss savs laiks kopā ar viņu un nedrīkst atlaist sevi, līdz viņš nolems, ka viņam ir jāparūpējas par sevi.

Mazuļa raksturs lielā mērā ir atkarīgs arī no viņa vecāku Zvaigžņu zīmēm. Nedrīkst aizmirst, ka zvaigznes un planētas arī tieši piedalās bērna rakstura un domāšanas veidošanā.