Kā parādīt savu mīlestību dažādiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvas var un pat vajag izrādīt savas jūtas, taču labāk nepārspīlēt. Viņiem patīk komplimenti un uzmanība no malas, tāpēc ir svarīgi viņiem uzreiz pateikt, ka viņi jums patīk. Šīs zīmes sievietes mīl drosmi, un vīrieši mīl oriģinalitāti. Ja tu izrādi viņiem mīlestību, tas ir vienīgais veids.

Jaunava

Ar Jaunavām jums nevajadzētu būt uzmācīgam un sasteigt lietas, taču ar viņām jūs varat būt simtprocentīgi atvērti. Par to jums pat nekas nav jāsaka. Var vienkārši skatīties uz viņiem ar mīļu skatienu – viņi uzreiz visu sapratīs. Šo cilvēku priekšrocība ir tāda, ka viņi nekavējoties pateiks, vai jums ir iespēja vai nav.

Svari

Svariem ir jāizrāda līdzjūtība un mīlestība ar komplimentu, dāvanu, uzmanības palīdzību. Ja jūs vienkārši uzkāpsit un uzaicināt viņus kaut kur, tas nedarbosies tik labi, kā tas varētu darboties, ja jūs viņiem kaut ko iedosit. Ja nevēlaties neko dot vai jūsu priekšā ir Svaru vīrs, tad jūsu palīgs būs oriģinalitāte.

Skorpions

Skorpionam ir ļoti grūti iepriecināt. Jums jābūt laipnam un atvērtam. Tas pats attiecas uz tiem, kuriem jau ir attiecības ar šiem cilvēkiem. Laipnība, lojalitāte un sirsnība liks Skorpionam tevi mīlēt visu mūžu – ja vien tu viņu nepievilsi.

Strēlnieks

Strēlnieki mīlestību var izrādīt dažādos veidos. Visi būs labi, bet pats galvenais neko neprasīt pretī. Šiem cilvēkiem nepatīk, ja mīlestība rada saistošas ​​saistības. Parādot mīlestību, jums nevajadzētu ierobežot Strēlnieka brīvību.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: Numeroloģija jūsu attiecībām: mīlestības potenciāla analīze pēc vārda un dzimšanas datuma

Mežāzis

Mežāzim sava mīlestība ir jāparāda neuzkrītoši. Noderīgs padoms: pastāsti Mežāzim kādu noslēpumu par sevi. Viņi noteikti nevienam neko neteiks, taču viņus glaimos jūsu uzticība. Viņi var arī parādīt savu mīlestību ar rūpēm, labiem vārdiem. Viņi to ļoti novērtē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīros jāprot klausīties. Ir svarīgi arī interesēties par viņu vaļaspriekiem un izrādīt patiesu interesi par to, ko viņi dara. Tātad jūs joprojām varat viņiem parādīt, ka jums nebūs nekādu problēmu komunikācijā, nekādu konfliktu. Ūdensvīrs neiemīlēs cilvēku, kurš ir izgatavots no citas mīklas.

Zivis

Zivīm pastāvīgi ir jāparāda sava mīlestība. Šiem cilvēkiem ir nepieciešama uzmanība vairāk nekā jebkuram citam. Ar viņiem noteikti nav iespējams izveidot attiecības, tiekoties reizi nedēļā. Jums visu laiku jābūt blakus. Tikai tā viņi jutīsies vajadzīgi un mīlēti.

Leave a Comment