Kādi ziedi tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Katrai Zvaigžņu zīmei ir savi iekštelpu talismani. Tie rada labvēlīgu atmosfēru mājā, atjauno enerģiju un mazina nogurumu. Var teikt, ka zieds pēc Zvaigžņu zīmes ir veiksmes talismans un talismans pret visām nelaimēm. Zvaigžņu eksperti stāstīja par to, kā izvēlēties telpaugu pēc prognozes.

Auns

Ziediem Auniem obligāti jāizstaro darbības enerģija. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ieteicams mājās turēt begonijas, ģerānijas un acālijas. Šie ziedi palīdzēs Aunam piesaistīt panākumus visās dzīves jomās.

Vērsis

Lai Vēršu mājā vienmēr uzturētu siltu, mājīgu atmosfēru un mieru, prognoze viņiem iesaka iegādāties mazizmēra augus. Viņiem ir piemērota violeta, nefrīta, begonija, gloksīnija un kalančo.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Dvīņi

Kāpšanas augi un ziedi ar sulīgu vainagu palīdzēs Dvīņiem ietaupīt enerģiju, spēku un pozitīvu noskaņojumu. Tie ir hlorofīti, efejas, sparģeļi un tradeskantijas. Šie augi attīrīs Dvīņu mājvietu no negatīvās enerģijas un labvēlīgi ietekmēs veselību.

Vēzis

Veiksmi un labklājību Vēžu mājā nesīs augi ar sulīgām lapām, kā arī krūmos augoši ziedi. Viņiem ir piemērota roze, alveja un gloksīnija. Šie telpaugi labvēlīgi ietekmēs Vēžu materiālo stāvokli un attiecības ģimenē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment