Kā pārbaudīt puisi, mīl viņš tevi vai nē?

Lai arī ko tu darītu, vajag visam zināt savu mēru un nepārspīlēt, jo viss drīzumā var likties aizdomīgs tavam mīļotajam. Pats galvenais, ko gribas tev ieteikt- mīlēt. Ja tu patiešām mīli savu puisi, tev pat prātā neienāktu pārbaudīt viņa uzticību.

Ja mīlestība ir abpusēja- tas būs redzams pat ar neapbruņotu aci. Bet ja kāds no jums tēlo “muļķīti”, to uzreiz varēs pamanīt. Tā kā izlemt atliek vienīgi tev, ko ar to darīt un kā būt.

Ja esi pamanījusi ka tavs puisis skatās uz citām meitenēm, zini, ka tas var būt signāls tev. Bet dažās nozīmēs uzreiz: vai nu tavs puisis tādā veidā grib pievērst tavu uzmanību sev un panākt to, ka esi greizsirdīga, vai nu patiesībā viņš mīl sieviešu dzimumu un citas meitenes, ne tikai tevi.

Ja nevēlies attapties viņa gultā uzreiz pēc pirmajām tikšanās reizēm, dod viņam vēl vienu iespēju.

Pat ja tev ļoti kārojas sekss ar viņu, ir vērts aizdomāties, vai viņš tev tāds ir vajadzīgs. Jo ja puisis vienreiz jau paskatījies uz citām meitenēm, viņš var nepārtraukt to darīt. Tādēļ tev nepieciešams tajā pašā mirklī izlemt, palikt ar viņu vai nē. Vari pat veikt kādu uzticības testu savam puisim, un ja ir pietiekami daudz līdzekļu un laika, tāpat vari nolīgt privātdetektīvu, lai viņš izsekotu tavu mīļoto un pārbaudītu, vai tavs puisis gatavojas tevi krāpt vai arī nē.

Lasi arī: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Uzticība- lūk kas ir galvenais attiecībās un ja pāris patiešām mīl viens otru un ciena, izbauda katru sekundi, kas pavadīta kopā, to var patiešām nosaukt par mīlestību ar „lielo burtu”.

Vērts saprast, ka mīlestībai ir savi plusi un mīnusi, kā jau mēs teicām, bet ne visi to līdz galam saprot. Nāksies kaut ko upurēt , lai saglabātu mīlestību un jūtas. Tādēļ mīlestību vienmēr jāprot novērtēt.

 

Avots: allwomens.com 

COMMENTS

Leave a Comment