Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Maka piezīmes

Nekādā gadījumā neatstājiet savu maku tukšu. Jābūt vismaz vienai monētai vai papīra rēķinam. Vēl labāk būs, ja pēdējā monēta vai banknote tur vienmēr būs viena un tā pati kā priecīgi talismani.

Plāns maks piesaista neveiksmi. Nauda saplēstos makos tiek glabāta ļoti slikti. Vienmēr iegādājieties jaunu maku, lai aizstātu veco, ja tā izskats jau ir tālu no “preces”.

Jūs nevarat uzglabāt naudu atrastā makā. Ja atrodat maku ar naudu, tad nenēsājiet to makā, bet iztērējiet to pēc iespējas ātrāk.

Makā nedrīkst būt atkritumu. Tas attiecas uz braukšanas biļetēm, veciem čekiem, konfekšu papīriem un tamlīdzīgi.

Ekstrasensu un bioenerģētikas speciālistu viedoklis

Katram cilvēkam ir laimīgs akmens-talismans vai cits amulets. Ja ieliksiet to savā makā, tas pozitīvi ietekmēs finansiālas veiksmes piesaisti.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Neatdodiet maku nevienam ilgu laiku. Ja mājās izklājat to no somas, jakas, biksēm vai cita apģērba, tad novietojiet tumšā vietā, tālāk no spoguļiem.

Makam var uzlikt lāstus un ļaunas acis, tāpat kā tam, kam maciņš pieder. Ja pēkšņi bez īpaša iemesla sākāt pārvarēt finansiālas problēmas, mēģiniet nomainīt maku.

Maks ir ne tikai vieta, kur glabāt naudu, bet arī vieta, kur glabāt savu laimi. Rūpējieties par šo lietu ļoti uzmanīgi. Naudas veiksme nevarēs jūs apiet, ja maciņš būs pilnīgā kārtībā.

COMMENTS

Leave a Comment