Kā pareizi sagaidīt pavasari, katrai Zodiaka zīmei

Dvīņi

Dvīņu dzīvē nozīmē kaut ko jaunu uzzināt. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji mīl ceļot, iekļūt citu valstu kultūrā un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Mājas komforts priecē tos tikai īsu laiku, pēc tam Dvīņi sāk nogurt. Ja jūs smagi strādājat ziemā, tad kāpēc neizmantot iespēju, un agri pavasarī doties labā atvaļinājumā? Lai atpūstos no garlaicīgās ziemas, dotos uz siltajām valstīm, vēlams, kur atrodas jūra. Atgriežoties mājās, jūs varat sākt strādāt ar jaunu spēku, un patīkamām atvaļinājuma atmiņām.

Lasīt arī: Totēma dzīvnieks katrai Zodiaka zīmei

Vēzis

Dzīvē bez mīlestības, Vēzis zaudē savu nozīmi, tad kad iemīlēties, ja ne pavasarī? Šajā gada laikā ir romantiska atmosfēra, kas tuvina cilvēkus tuvāk nekā ziemā, rudenī vai pat vasarā. Šķiet, ka jūs nevarat pasūtīt savu sirdi, un jūs nevarat iemīlēties uzreiz. Nav nepieciešams meklēt pastāvīgu dzīves partneri: sākt nesaistošu romānu vai vienkārši baudīt pretējā dzimuma uzmanību. Ko var zināt, varbūt, trīs pavasara mēnešos, var rasties mīlestība un pārvērsties par kaut ko nopietnāku.

Lauva

Enerģētiskās lauvas gatavojas pavasarim jau iepriekš. Dažu dienu laikā viņi sāks plānot sasniegt jaunus augstumus un iekarot sirdis. Tomēr, pirms sākat realizēt savus mērķus, jums ir jāstrādā pie sevis, un jūs varat sākt ar skapi. Neapšaubāmi atbrīvojoties no vecajām lietām un ejiet iepirkties. Apģērbam vienmēr ir jāuzsver jūsu spilgtā daba, un maigu krāsu apģērbs tikai nomāc jūsu pašapziņu. Svarīga pavasara attēla daļa ir frizūra, tāpēc neaizmirstiet apmeklēt skaistumkopšanas salonu un nebaidieties eksperimentēt. Radoša frizūra tikai uzsvērs jūsu personību.

Jaunava

Pavasara sākumā Jaunava parasti nedomā par mīlas piedzīvojumiem, bet Vese***as problēmas var izjust sevī. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji ir pakļauti tā saucamajām “pavasara” slimībām. Lai izvairītos no nopietnām kaitēm, izveidojiet pareizo uzturu, bagātinātu ar vitamīniem un pārliecinieties, ka iegādājieties alerģiskas zāles. Ja ziemas brīvdienās jūs esat ieguvuši svaru, martā sāciet cīņu ar papildu kilogramiem. Šajā periodā rīta pastaigas un iknedēļas badošanās dienas ir īpaši noderīgas.

Lasīt arī: Latvietim trūkstošais saules – D – vitamīns. Pazīmes, ka tā trūkst

Svari

Tāpat kā vairums zodiaka apļa pārstāvju, pavasarī Svari ienirs mīlas pasaulē. Tomēr, ja romantiskiem Vēžiem pietiks pēkšņs romāns, tad Svari vēlēsies tikai nopietnas attiecības. Sākot ar martu, sāciet domāt par to, kā redzat savu nākamo partneri. Neaizmirsti: lai atrastu mīlestību, jums būs jāatstāj mājīgā mājvieta un jādodas uz pārpildītajām vietām. Neskatieties uz dzīves partneri trokšņainos bāros vai klubos, apmeklējiet interesantus pasākumus. Tātad jūs palielināsiet savas izredzes satikties ar personu, kas atbilst visām jūsu prasībām.

Skorpions

Ja pavasara sākumā Svari meklē nopietnas attiecības, Skorpioni vispār par tām neinteresējas. Tāpat kā citas zodiaka zīmes, viņi vēlas mīlestību, bet nevēlas, lai tā kaut ko piespiestu. Skorpioniem ir spēcīgs seksuāls temperaments, pateicoties viņu individuālajām īpašībām, viņi viegli nonāk līdzsvara uzturēšanā. Bet vai tas ir labi, lai sāktu pavasari ar īslaicīgiem romāniem? Izbaudiet tikšanās, kopīgas pastaigas, izrādiet nedaudz vairāk uzmanības izvēlētajam. Varbūt pavasara atmosfēra pamodinās tev romantiskās sajūtas.

Strēlnieks

Strēlnieki ir zem ugunīgo elementu ietekmes, un tas viņos pamodina vēlmi eksperimentēt un izmēģināt sevi visās sfērās. Pavasarī jūs varēsiet ienirt radošajā darbībā, un apkārtne būs jums vislabākā mūza. Pirmajā pavasara dienā doties uz dabu un mēģināt aprakstīt tās pamošanos. Jūs rakstīsiet par šo īsu stāstu vai attēlosiet uz audekla, atkarībā no jūsu izvēles. Kreativitātes iegremdē jūs atradīsiet jaunu talantu, kas noteikti būs noderīgs jums nākotnē.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Mežāzis

Mežāži ir gatavi katru mirkli izmantot priekšrocības, lai uzlabotu viņu dzīvi un sasniegtu vairāk, tāpēc pavasarī viņi sāksies, nosakot jaunus mērķus. Mīlestība patiešām neattiecas uz smagajiem Mežāžiem, bet vēlme sasniegt panākumus darbā ir gandrīz vissvarīgākais viņu mērķis. Ja jūsu plāni attiecas tikai uz karjeru, tad sāciet tos īstenot no pirmās pavasara dienas. Jūsu cīņa par laimīgu nākotni dos augļus, ja jūs nepalaidīsiet garām nevienu dienu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk ierobežot sevi ar attiecībām, bet pavasarī ir laiks domāt par būtiskām izmaiņām jūsu personīgajā dzīvē. Tāpat kā daudziem zodiaka apļa pārstāvjiem, astrologi iesaka Ūdensvīram sākt pavasari ar mīlestības meklēšanu. Ja jūs neinteresē nopietnas attiecības, tad atrodiet personu, ar kuru jūs vienkārši pavadīsieties labi laiku. Neskatoties uz jūsu mīlestību uz brīvību, šajā gada laikā vientulība tev nebūs laimīga. Līdz pavasara beigām jūs varat nožēlot, ka jūs palaidāt garām, neatbildējāt un neatradāt savu dvēseles draugu.

Zivis

Atšķirībā no citām Zodiaka zīmēm, Zivīm ir jāsāk pavasaris ar jaunām paziņām, bet ne romantiskām. Zivis bieži aiziet no citiem, jo, vienojoties ar viņiem, viņi jūtas ērti. Tomēr pavasarī vientulība var izraisīt depresiju, it īpaši Zivis, kuri ir pakļauti šādam stāvoklim. Ja mīlestības meklējumi jums nav viegli, tad sāciet draudzīgas attiecības. Mēģiniet sazināties ar tiem cilvēkiem, kuri ir līdzīgi jums dabā un vaļaspriekos, pavadiet ar viņiem tik daudz laika, cik vien iespējams, un pēc tam drīz jums būs daudz labu un vērtīgu draugu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment