Kā pārvarēt tieksmi pēc cukura

Galvenā cukura avota atrašana uzturā

Liels cukura daudzums ir atrodams ne tikai kūkās, bet arī veikalā nopērkamajās sulās, ievārījumos, kafijas sīrupos u.c.. Padomā, kādi pārtikas produkti ir galvenie cukura avoti tavā uzturā. Kad galvenais kaitēklis ir identificēts, sāciet pakāpeniski pārtraukt tā iznīcināšanu.

Tātad, ja tējai vai kafijai parasti pievienojat 3 karotes cukura, pakāpeniski samaziniet daudzumu tā, lai līdz nedēļas beigām tējai pievienotu tikai divas karotes, bet pēc nedēļas – vienu. Tāpat ir ar citiem produktiem: visu veidu saldumiem 5-7 dienu laikā jāpārvēršas pāris šķēlēs tumšās šokolādes tāfelītes un pēc tam vienā kvadrātā dienā.

Pāreja uz dabīgiem produktiem

Ļoti bieži sievietes kā “veselīgu” uzkodu izvēlas fitnesa batoniņus un mazos sierus. Patiesībā tie ir tikai zemas kvalitātes cukuru koncentrāti. Dabīga, neapstrādāta pārtika ir labākais veids, kā būt skaistam un veselīgam, kā arī ļauj kontrolēt cukura uzņemšanu.

Jā, dārzeņos un īpaši augļos ir cukurs, bet tas ir neapstrādāts. Tāpēc ēdiet burkānus, ābolus, žāvētus augļus un citus veselīgus ēdienus. Var pagatavot arī biezpienu ar rozīnēm vai kokosriekstu skaidiņām – saldi un veselīgi.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums

Pietiekams miegs

Šķietami pāris stundu miega trūkums var būtiski ietekmēt patērētās pārtikas daudzumu un kvalitāti, un ne uz labo pusi. Tas ir zinātniski pierādīts fakts. Atpūties ķermenis ir piepildīts ar vairāk enerģijas, tāpēc tam nav nepieciešams dopings cukura veidā.

Atteikšanās no saldumiem un citiem ēdieniem vai atkarībām ir jūsu personīgais, apzināts lēmums. Kamēr nevēlaties pielāgot diētu, neviena metode vai diēta jums nepalīdzēs. Tāpēc sāc cīnīties ar savu atkarību no saldumiem tikai tad, kad esi 100% gatavs. Pretējā gadījumā jūs vienkārši tērēsit savu laiku un būsiet sarūgtināts par savu darbību neefektivitāti.