Kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Lauva

Lauvām jāizmanto talismanu spēks kā aizsardzība pret lāstiem un ļaunu aci. Piemēram, jūs varat izmantot sudraba rotaslietu palīdzību. Lieliski atbaida jebkādu ļaunu melno krāsu drēbēs. Šiem cilvēkiem ir daudz ienaidnieku un ļaundaru, tāpēc zvaigžņu eksperti viņiem iesaka, sazinoties ar šādiem cilvēkiem, izmantot aizsargtalismanus.

Jaunava

Jaunavas ir pakļautas tādam lāsta veidam kā pašļaunā acs. Zemes stihijas spēks pasargā tos no ārējām ietekmēm, bet nepasargā no pašiem. Jaunavām ir pēc iespējas mazāk jāuztraucas par sīkumiem un jāsatraucas. Ja domas dodat vaļu, tās ļoti ātri var pārņemt varu pār apziņu un sākt radīt problēmas.

Svari

Svari, lai nekļūtu par ļaunas acs vai lāsta upuri. Jums jāpārtrauc uzticēties visiem. Stāstot cilvēkiem par saviem noslēpumiem, plāniem un ambīcijām, jums jābūt nedaudz uzmanīgākam. Ja šī informācija sasniegs ienaidniekus, viņi noteikti mēģinās to izmantot, kaitinot Svarus.

Skorpions

Skorpioni ir daudz mazāk pakļauti ļaunajai acij un lāstiem nekā citas zīmes. Jūs varat viņiem kaitēt, taču tas prasīs pārāk daudz laika. Tomēr Skorpioniem mazāk jāsazinās ar cilvēkiem, kuri ar vārdiem un darbiem negatīvi ietekmē viņu pašapziņu.

Strēlnieks

Strēlnieki savā ceļā bieži sastopas ar cilvēkiem, kuri var viņus apmulsināt. Šo cilvēku problēma ir tā, ka viņi sazinās ar visiem, bez bailēm un piesardzības. Tas ir jālabo, vairāk laika veltot laipniem un pozitīviem cilvēkiem. Ja Strēlnieki neignorēs toksiskus cilvēkus, tas viņiem atstās pretēju efektu.

Mežāzis

Mežāžus ir ļoti grūti satriekt, bet tas ir iespējams. Ja šīs zīmes cilvēki vēlas pasargāt sevi no ļaunas acs un nelaipniem cilvēkiem, viņiem ir jābeidz ar viņiem strīdēties. Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem pārstāt uzspiest citiem savu viedokli, jo tas viņos var izraisīt naidu.

Lasi arī: Enerģētiskā izdegšana: pazīmes, cēloņi un izejas no strupceļa

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus no lāstiem un ļaunas acs izglābs uzticami draugi, uzticams dvēseles radinieks. Šo cilvēku ieskauj ir daudz izlikšanās, slēptu ienaidnieku un vienkārši sliktu cilvēku, tāpēc jums ir nepieciešams ievērojami sašaurināt tuvākās komunikācijas loku līdz minimumam.

Zivis

Zivīm pašām pēc iespējas mazāk jāizmanto tumšā maģija. Galvenās briesmas viņiem rada nepieklājīga rīcība ar sazvērestībām un rituāliem. Lai nesagādātu sev postu un nelaimi. Zvaig”znu eksperti iesaka pēc iespējas mazāk novēlēt kādam ļaunu un palikt pozitīvam jebkurā situācijā.

Arī eksperti iesaka pēc iespējas biežāk izmantot akmeņus no lāstiem un ļaunas acs. Dabisko minerālu spēks ir ļoti augsts, tāpēc tie efektīvi veic savu darbu, saglabājot jūsu enerģiju un veiksmi.

COMMENTS

Leave a Comment