Kā piesaistīt mīlestību: 5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestības impulsus

Kaktuss

Kaktuss ir lielisks risinājums tiem, kas ir noguruši no vientulības un attiecību izskaidrošanas. Augs spēj absorbēt negatīvu un uzlādēt apkārtējo telpu ar pozitīvu. Turklāt indiešu palīgs ātri mazina spriedzi un nervozitāti, kas novirzīs no steidzamajām problēmām un ļaus izbaudīt dzīvi, tādējādi piesaistot mīlestību.

 

Oranža krāsa

Cīnoties ar vientulību, oranžā krāsa ir labākais ierocis. Un jo vairāk, jo labāk. Aizkari, gultas pārklāji, spilveni, spuldzes, čības, vāzes oranžos toņos piepildīs māju ar prieku, un tās iedzīvotāji būs pievilcīgi.

Lasi arī: Septiņi zodiaka zīmju pāri, kuriem gaidāma mūžīga mīlestība!

Visi zina, ka oranžā krāsa ir vasaras sezonas hits. Tā ir saules, vasaras, siltuma un smaidu krāsa, kas dod lielisku noskaņojumu un palielina pašapziņu.

 

Kā piesaistīt mīlestību – sveces

Aromātiskas sveces, kas novietotas pa dzīvokli – kas varētu būt romantiskāk? Neatkarīgi no tā, ka sveces ir saistītas ar romantiku, tās tiek uzskatītas par lieliskiem palīgiem cīņā pret negativitāti. Ir zināms, ka sveču uguns neitralizē negatīvo gaismu, rada miera, harmoniju un laimes atmosfēru.

Daudzi praktiķi iesaka nelielu mīlestības rituālu. Lai to izdarītu, vienkārši staigājiet ar aizdegtu sveci pa dzīvokli, domājot par to, kā jūs atradāt savu dvēseles draugu.

 

Arī svarīgi: Kas ir mīlestība katrai no Zodiaka zīmēm? Būsi pārsteigts cik precīzi šis atbilst! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment