Kā Plutons ietekmē zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādu tas pavisam nežēlo

Lauva

Plutons Lauvām ir lielisks draugs un biedrs, kurš nemitīgi dara kaut ko ļoti labu, bet tik nemanāmu, ka Lauvas uzskata, ka tā tam jānotiek. Ja Saule un Jupiters sniedz Lauvām daudz pozitīvas enerģijas un veiksmi, tad Plutons palīdz šiem kosmiskajiem objektiem palielināt to labvēlīgo ietekmi.

Jaunava

Jaunava Plutons liek jums pamest nesen uzsākto biznesu. Šī planēta mudina viņus vēlēties ātrāko problēmu risinājumu. Ir arī pozitīva ietekme – piemēram, Plutons palīdz Jaunavām tikt galā ar savām nepilnībām, atpazīt savu klātbūtni.

Svari

Svari Plutons tikai sarežģī dzīvi. Tieši viņš bieži padara šos cilvēkus slinkus. Precīzāk, viņš liek tiekties pēc bezrūpīgas dzīves, un slinkums kļūst par sekām. Svariem ir ļoti grūti cīnīties ar vilcināšanos, kad Plutons atrodas viņu zīmē.

Skorpions

Skorpioni bieži ir noslēgti cilvēki, bet Plutons palīdz viņiem pārvarēt šo īpašību. Planēta arī padara tos monogāmus, palīdz atrast apkārtējos cilvēkos ko labu un patīkamu, pasargā no ļaunas acs un bojājumiem.

Strēlnieks

Plutons veicina Strēlnieka tieksmi būt labākajam visur, vienmēr un visā. Retrogrāda periodos šis efekts daudzkārt palielinās, tāpēc Strēlnieki sāk vairāk laika veltīt lietām, kas viņus nekādā veidā netuvina laimei. Viņi sāk pieņemt jebkuru izaicinājumu.

Lasi arī: Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Lasi arī: Kā uzzināt topošā vīra vārdu pēc sava dzimšanas datuma

Mežāzis

Mežāži ir gudri pēc saviem gadiem. Tieši Plutons dod viņiem slepenas zināšanas un pastiprina intuīciju īstajos brīžos. Kad tas ir retrogrāds, Mežāžiem vajadzētu uzticēties tikai veselajam saprātam. Pretējā gadījumā dzīvē var sākties satricinājumu periods.

Ūdensvīrs

Plutons vismazāk ietekmē Ūdensvīru, taču tā ietekme ir stingri negatīva. Vēl viens plus ir tas, ka šī ietekme ir pastāvīga. Mēs runājam par Ūdensvīra pārmērīgo pašapziņu, kas periodiski uznirst šur tur. Labāk ir atbrīvoties no viņas.

Zivis

Zivis Plutons sniedz daudz pozitīvas enerģijas un veiksmi. Tas galvenokārt attiecas uz mīlestību, taču dažreiz šī mazā planēta burtiski apgriež biznesa pasauli kājām gaisā, dodot Zivīm iespēju sasniegt pilnīgi jaunu līmeni. Viņiem tā ir iedvesmas planēta.

Lai samazinātu Plutona negatīvo ietekmi, mēģiniet ievērot galvenos Visuma likumus. Ja jūs centīsities visu iespējamo, jūsu dzīve būs daudz paredzamāka, un šī planēta vairs nekontrolēs notikumus, nespiedīs jūs uz priekšu ar citiem.

Leave a Comment