Horoskops 2023. gada 14. jūlijam: izvairieties no svešiniekiem!

Auns

Pievērs uzmanību mājai – tev pienācis laiks taisīt “nekārtības” un izmest visu, kas tev nav vajadzīgs. Vakaru var veltīt savu domu, uzdevumu un mērķu “pārskatīšanai”. Iespējams, dažas idejas jūs jau ilgu laiku nav piesaistījušas, bet aiz ieraduma jūs turpiniet par tām domāt.

Vērsis

Izvairieties no svešiniekiem, kas mēģina uzsākt sarunu ar jums, pat tie, kuri pēc izskata ir pilnīgi nekaitīgi. Pastāv liels risks sastapties ar “vilku aitas ādā” un kļūt par krāpnieka vai laupītāja upuri. Šodien labāk ir pilnībā atteikties apmeklēt vietas, kurās ir liels cilvēku sastrēgums.

Lasi arī: Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Dvīņi

Parādiet savus talantus pilnībā. Priekšnieks uzdeva veikt svarīgas sarunas? Dari to ar spožumu! Vai gaidāt viesus vakariņās? Pagatavo savu īpašo ēdienu! Šajā dienā dari visu, ko uzņemies ar pilnu atdevi, tas noteikti tiks novērtēts, un komplimenti tev ir garantēti.

Vēzis

Diena piemērota birokrātisku jautājumu risināšanai un valsts iestāžu apmeklējumam. Nedēļas nogales priekšvakarā amatpersonām neradīsies vēlme meklēt vainu katrā komatā, un var ātri noformēt nepieciešamos dokumentus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment