Kā rīkoties ar naudu, lai iegūtu vairāk

2. Nauda jāglabā īpašā vietā.

Jūsu mājās jābūt īpašai vietai, kur tiks glabāta nauda un monētas. Ņemiet vērā, ka jūsu kredītkartes un rotājumi var būt vienā vietā. Vietai nevajadzētu būt pamanāmai. Ja jūs iegādājaties seifu, un tā atrašanās vieta būs zināma tikai jums un jūsu mājiniekiem.

Ja nav iespējams iegādāties seifu, tad iegādājieties skaistu koka lādīti, tā var būt arī metāla. Atrodiet viņai drošu vietu, kur saules stari nepiekļūst.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Lādītei jābūt skaistai, jo arī tās skaistums piesaistīs finanses un uzlabos jūsu finansiālo situāciju. Ir svarīgi, lai uz lādītes būtu neliela atslēga. Tā var būt simboliska, bet katru reizi, kad ielūkojaties lādītē, tā ir jāatver.

Pēc Fen Šui, naudas lādīti ir labāk turēt mājas austrumu vai dienvidaustrumu pusē.

3. Pareizi ievietojiet naudu makā.

Viens no svarīgākajiem noteikumiem, kas attiecas uz naudas saglabāšanu, saka: pret naudu izturieties rūpīgi. Neburziet banknotes, nelociet tās, nemētājiet tās pa kabatām. Nav ieteicams pat salocīt tās uz pusēm.

Jūsu nauda ir jānoliek makā, kārtīgi. Nevajag tās apgriezt otrādi, ar kājām gaisā. Ņemiet vērā, ka Fen Šui eksperti iesaka jums izvietot naudu pēc nominālvērtības dilstošā secībā. Tas nozīmē, ka, atverot maku, vislielākajām banknotēm vajadzētu būt tuvāk jums, un mazākajam jābūt beigās.

Pievērsiet uzmanību savai naudas “mājai”, tas ir, makam. Mēs sakām stingri “nē” taukainiem, netīriem, krunkainiem un saplēstiem makiem. Ja jūs sev līdz nēsājiet nodilušu maku, tad negaidiet, ka jums tajā būs nauda.

Pastāvīgi saglabājiet kārtību savā makā: izmetiet vecās ceļojumu kartes, nevajadzīgas piezīmes, vizītkartes, ko neizmantojat, un citu miskasti. Kad maks ir nolietojies, labāk ir to izmest un iegādāties jaunu.

Atcerieties, ka jūsu finansiālos panākumus var ietekmēt arī maka krāsa. Ieteicams lietot sarkanas, brūnas vai dzeltenas krāsas maku.

4. Atrodiet savu naudu talismans

Nedrīkst pieļaut, ka maks ir tukšs, pat pēc tam, kad jūs no tā iztērējāt visu naudu. Tāpēc jums ir jābūt talismanam. Talismans var būt kaut kas, kas jums patīk, piemēram, veiksmi nesoša banknote vai monēta.

Daudzi cilvēki ir izvēlējušies $ 2 banknoti kā savu talismanu un glabā to savā makā. 2 dolāru banknote tiek uzskatīts par retumu, tāpēc tā īpašnieki padara to par talismanu un nēsā makā.

Ieteicams, rūpīgi apskatīt banknotes numuru. Ja vismaz trīs cipari banknotes numurā sakrīt ar jūsu dzimšanas datumu vai ja burtu skaits atbilst jūsu iniciāļiem, tad šī konkrētā banknote ir jums laimīga. Atstājiet to sev, viņa kļūs par tavu laimes turētāju, netērējiet to.

LASI ARĪ: 5 vēstījumi no eņģeļa, kas palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi!

Jūs varat veikt jebkādas nelielas izmaiņas, kas, jūsuprāt, dos jums laimi ar savu talismanu. Turiet to prom no naudas makā, īpašā nodalījumā un neparādiet nevienam, lai piesaistītu jums naudu.

5. Jūs nedrīkstat glabāt naudu pakās.

Neskatoties uz nepareizu viedokli, kas ir plaši izplatīts, naudai nepatīk atrasties pakās. Precīzāk, šai uzglabāšanas metodei ir dažas īpatnības.

Ja jūs paturat naudu komplektā, tad banknošu daudzumam jābūt pāra. Atcerieties, ka banknotēm nevajadzētu būt 99 vai 41, citādi šī nauda ātri aizies no jums. Turklāt nedrīkst būt 50 banknotes.

Pat mūsu priekšteči šajā gadījumā apgalvoja, ka pieci desmiti – tas ir trūkums. Ezotērikas speciālisti apgalvo, ka iepakojumā ir jābūt 20 vai 80 vai 100 banknotēm.

6. Izvēlieties pareizo elementu.

Fen Šui speciālisti zina, ka metāls un zeme ir monetārs elements. Citiem vārdiem sakot, finanses jāglabā pie metāla priekšmetiem vai pie zemes. Tātad izrādās, ka aktivizējat finanšu līdzekļus, kas vērsti uz jūsu mājām.

Šo iemeslu dēļ nauda bieži tiek ievietota maisiņā, kas tiek apglabāts puķu podā. Tomēr šī iespēja ir arī vieglāka. Paņemiet dažas banknotes un sastipriniet tās ar parasto vadu vai saspraudi.

7. Neļaujiet naudai gulēt ilgi

Kad esat ievietojis savu naudu slēptuvē, vienmēr atcerieties vienu svarīgu lietu. Finanses nevar gulēt, bez kustības pārāk ilgu laiku, jo visi zina, ka naudai vajadzētu strādāt.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Naudas kustība jums piesaista citus līdzekļus, un ilgs naudas brīvgaitas laiks noved pie dīkstāves laikā. Turklāt jūs pat varat zaudēt savu naudu. Tāpēc ir nepieciešams laiku pa laikam nomainīt banknotes, un tās, kas pagulējušas, ir jāiztērē.

8. Nauda piesaista naudu

Maz ticams, ka ir tāds, kurš nav dzirdējis, ka nauda tiek piesaistīta naudai. To ir ļoti vienkārši saprast: jo vairāk naudas jums ir, jo vairāk līdzekļu tiks piesaistīti.

Ja ir maz naudas, maz ticams, ka tie piesaistīs lielu naudas daudzumu, tādēļ, ja vēlaties kļūt bagāts, jums ir jābūt daudz naudas vai nu bankas kontā, vai mājās.

Un jautājums nav vispār par to, ka lielu naudas summu var nolikt uz procentiem vai aizdot par vēl augstākiem procentiem. Izrādās, ka tieši tas, ka jums ir lielas naudas summas, piesaista cilvēkus ar ļoti labām idejām, kas palīdzēs jūsu finansēm strādāt un līdz ar to pieaugt.

9. Zem galdauta jums ir jāglabā nauda

Uz pusdienu galda, zem galdauta jums vienmēr ir jābūt nelielam naudas daudzumam, vismaz dažām banknotēm. Šim ticējumam jau daudz simtu gadu, un ar tā palīdzību jūs varēsiet ietaupīt un palielināt savu naudas summu.

LASI ARĪ: Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

Cilvēkiem, kuriem ir nauda zem galdauta, galds vienmēr ir pilns, un mājā ir bagātība. Tas nav svarīgi, kādas banknotes jūs paslēpsiet zem galdauta. Galvenais šajā lietā: neburzītas un tīras banknotes, bet ideāli, pavisam nesen iznākušas jaunas banknotes.

10. Iekārtojiet izdevumiem sarkanu mapi

Mēs iesakām saglabāt visus jūsu izdevumu dokumentus, tostarp apmaksātus komunālo pakalpojumu rēķinus, dokumentus par aizņēmuma parādu atmaksu, dažādus rēķinus, kā arī citus svarīgus dokumentus, kas liek jums maksāt, speciālā mapē. Mapes krāsai jābūt sarkanai.

Ja jūs to izdarīsiet, Fen Šui eksperti saka, ka jums nekad nebūs problēmas ar maksājumu trūkumu. Jebkurā gadījumā jūs atradīsiet nepieciešamo naudas summu.

avots: infoniac

Leave a Comment