Kā saprast, ka neesi vajadzīgs

Pienāks brīdis, kad tas nav svarīgi, jūs nolemjat gūt vārtus uz šīm “zvaigznēm”, nevis tāpēc, ka viņi ir labāki par jums, bet tāpēc, ka viņi pastāvīgi nav pieejami. Un, tiklīdz jūs turpināsit savu dzīvi, tās iznāks kā sēnes pēc lietus un sāks pieprasīt jūsu uzmanību. Kļūsti laimīgs un gādīgs. Viņi aicinās tikties vai piedāvās zvanīt biežāk. Un jūs, pēc vecā refleksa, ticēsit labiem nodomiem. Meties attiecībās ar galvu, un, tiklīdz tu sāksi izrādīt visas labākās īpašības, cilvēks atkal pazudīs. Tas jums atkal kļūs nepieejams. Tas notiks ļoti bieži.

Atkarībā no balss tembra, vārdu enerģijas, kā un kad tas tiek pateikts utt. – cilvēka ķermenī tiek iedarbināti veci refleksi, un viņš sāk just: sāpes, bailes, nožēlu utt. Tāpēc ir nepieciešams, lai tie, kas “izvaro” un rīkojas, lai viņi domā par mums, nevis mēs par viņiem.

NLP to sauc par “tuvāk – tālāk”, manipulācijas veidu, lai piesaistītu cilvēku sev un kontrolētu viņa gribu. Jūs pats viņu apveltījāt ar vērtību – tas ir, jums šķita, ka viņš ir tik svarīgs, neaizvietojams, ka jums vajadzētu ietaupīt viņa laiku, pat ja viņš pret jums izturas slikti – pieveriet acis. Un viss tāpēc, ka viņš nelaida tevi pie sava ķermeņa, turēja tevi attālumā.

Mums ir vajadzīga sabiedrība, kas atbalsta psihoemocionāli, cilvēkam vienmēr ir vajadzīga psihoemocionāla apmaiņa. Un, ja tas tā nav, tad cilvēks cieš un smadzenēs notiek nevēlami procesi. Citu cilvēku pieņemšana ir kā ēdiens, dzēriens utt. Bez šīs pieņemšanas cilvēkam attīstās: fobijas, depresija un citi garīgās personības traucējumi.

Protams, jūs nevēlaties zaudēt šādu cilvēku, jo esat ieguldījuši savu laiku, emocijas, finansiālos spēkus. Bet kāpēc jūs turas pie tā? Visticamāk, kādu dienu viņš nolaidās pie jums un kritiskā brīdī sniedza palīdzību. Un jūs, cēls cilvēks, kurš atceras labu attieksmi, esat aizrāvies ar “vienmēr gatavs palīdzēt, dodiet mājienu” āķi. Šī manipulācija darbojas gan ar vīriešiem, gan sievietēm. Ikviens var būt līdzatkarības stāvoklī.

Lasi arī: Mūžīgie stāstnieki: šīs zvaigžņu zīmes pārāk bieži melo

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Pasauli nevar mainīt. Jūs varat atrast savu vietu ar saviem cilvēkiem.

Jums jāpievērš uzmanība savām jūtām. Kas notiek iekšā, kad šāds cilvēks tevi izmanto. Runā ar viņu. Sakiet to, kas jums liek justies neērti. Neklusējiet. Un, ja tas neapstājas, ir pienācis laiks pamest šādas attiecības. Saprotiet, ka tas ir tāds cilvēks, viņš tā izturas pret visiem, vai varbūt viņš pats ir “tuvākā tālākā” attiecībās.

Kā atbrīvoties no atkarības: Atzīstiet, ka ar jums tiek manipulēts.
Klausieties ķermeņa reakciju: tagad tas ir labi vai slikti?
Nedomājiet par cilvēku, nenosodiet un nemēģiniet saprast viņa rīcību.
Dari ko tu mīli.
Uzrakstiet “atvadu vēstuli” un izdzēsiet to miskastē (to var izdarīt katru reizi, kad sākas iekšējais dialogs).
Izveidojiet jaunu ieradumu: tiklīdz jūsu roka sniedzas, lai rakstītu šim cilvēkam, sāciet tupēt. Tavs ķermenis pateiks paldies!

Svēta vieta nekad nav tukša. Nebaidieties nevienu zaudēt, likteņa lemtie cilvēki nav pazuduši.

Dzīvē noteikti parādīsies jauks cilvēks, tagad mācies mīlēt sevi, un labus cilvēkus un notikumus vienmēr piesaista mīlestība, protams, ja tos tā sauc.

Leave a Comment