Mūžīgie stāstnieki: šīs zvaigžņu zīmes pārāk bieži melo

Viņi zina, kā maldināt. Gan sīkumos, gan nopietnās lietās.

Viņiem nevar akli uzticēties. Šie cilvēki var viegli krāpties. Viņi prot mānīt gan sīkumos, gan nopietnās lietās. Tā saka zvaigznes…

Dvīņi

Pirmā zīme, par kuru tiek pamanīts visvairāk melu, ir Dvīņi. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti divkosīgi. Viņi ir pieraduši parādīt citiem to “seju”, kas viņiem ir izdevīga.

Bieži vien šie cilvēki attiecībās darbojas kā maldinātāji, nekaunīgi nododot savu dvēseles palīgu. Vēl viena joma, kurā noteikti nevajadzētu viņiem uzticēties, ir bizness. Zvaigžņu eksperti iesaka nesākt nekādas partnerattiecības ar cilvēkiem, kas dzimuši zem Dvīņu zīmes.

Lasi arī: Pacietība ir ļoti bīstama lieta

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Strēlnieks

Strēlnieki nav tie godīgākie cilvēki. Viņi, pat būdami jūsu tuvs draugs vai mīļotais, var viegli izlemt par kādu maldināšanu. Zvaigžņu eksperti saka, ka visdrīzāk tie būs kādi nelieli meli, bet tomēr nepatīkami. Tāpēc, ja jūsu vidē ir cilvēki, kas dzimuši novembra beigās vai decembra pirmajā pusē, skatieties uz viņiem ar īpašu uzmanību un piesardzību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir tie, kuri ir spējīgi uz nodevību un viltu pat attiecībā uz tuvākajiem cilvēkiem. Šie cilvēki ir ļoti neuzticami, tāpēc zvaigznes iesaka būt gatavam, ja tavā lokā ir Ūdensvīri.

Starp citu, prasmi stāstīt “skaistus” melus viņi var izmantot savtīgos nolūkos. Piemēram, lai dabūtu darbu, viņi var kādu nomelnot. Bieži vien ūdensvīri ir toksiski cilvēki, kas “izdzīvo” no kolēģu komandas.

Leave a Comment