Kā saprast, ka tiešām vēlies atjaunot izjukušās attiecības

Vai tu kaut mazliet juties atvieglots, kad jūsu attiecības beidzās?

Bieži vien pēc šķiršanās tevi pārņem atvieglojuma mirklis – protams, uz neilgu brīdi, jo tas ātri vien pārklājas ar sirdssāpēm. Bet, vai tu neesi domājis par to, ka tev ir labāk bez šī cilvēka? Ka dzīve tajā mirklī iekrāsojas gaišākās krāsās un tu pats sev sāc šķist labāks cilvēks? Vai tu tiešām būtu laimīgs, ja atjaunotu šīs attiecības? Tev ir skaidri jāzina, vai attiecības nebija tas, kas tevi vilka uz leju, vai tas nebija tas, kas lika tev justies slikti, vai tās neuzdzina lieku stresu un pārdzīvojumus.

Atvieglojuma sajūta ir ļoti spēcīgs indikators tam, ka attiecības atjaunot nav jēgas.

Lasi arī: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

 

Kādēļ jūs izšķīrāties?

Attiecības, kuras vienkārši nebija sākušās īstajā laikā un vietā, ir vieglāk atjaunot nekā tās, kuras beidzās tādēļ, ka vairs nespējāt viens otru izturēt.

Ja tu neesi drošs par to, kādi īsti ir bijuši tie iemesli, pajautā saviem tuvākajiem draugiem – viņi tavas attiecības ir redzējuši bez rozā brillēm.

Vai tu nesen esi uzzinājis, ka šis cilvēks ir ticies ar kādu citu?

Bieži vien mirklis, kad tu uzzini, ka otrs ir sācis citas attiecības, ir mirklis, kad visas domas un emocijas var sajukt čupā. Tas nozīmē, ka tavs bijušais mīļotais ir 100% pārliecināts, ka jūsu attiecības vairs nekad neatjaunosies, kamēr tu vēl sēdi mājās ar saviem 95%.

Emocijas, kas rodas, uzzinot, ka otrs cilvēks ir sācis kustēties tālāk un tikt pāri jūsu kopā pavadītajam laikam, ir ļoti maldinošas. Tās var likt tev justies nevērtīgam, pamestam, tu, iespējams, gribēsi ķerties pie telefona un censties visu izlabot. Tomēr šajā brīdī tev ir jāapstājas un jāpadomā. Nerīkojies uzreiz. Padomā, vai tā nav tikai pēdējā greizsirdības palieka.

Lasi arī: Drošas pazīmes, ka tavs bijušais vēlas atjaunot attiecības ar tevi

Prasi padomu draugiem, centies saprast, ka dzīve iet uz priekšu, un, ja nav skaidru iemeslu jūsu attiecību atjaunošanai, tad tikai tas, ka otrs sācis dzīvot tālāk, nenozīmē, ka tev viņš ir jāmēģina atturēt.

 

Avots: yourtango.com

COMMENTS

Leave a Comment