Kā strīdas dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji: daži bez roku palaišanas nevar iztikt!

Lauva

Lauvām patīk lamāties, jo tas ļauj viņiem dzirksti ar savu vārdu krājumu. Šīs zīmes nekad nesāk strīdu tāpat vien. Jebkurš Lauvas sākts konflikts vienmēr palīdzēs viņam izspēlēt sev labvēlīgus apstākļus.

Jaunava

Jaunavas ir īsti maniaki. Principā viņi neprot lamāties sava mierīgā rakstura dēļ, bet ja tu viņus aizvaino vai atklāti provoci, tad turies. Viņi ne tikai nestāvēs uz ceremoniju un uzreiz vēlēsies ar jums fiziski tikt galā, bet arī būsiet gatavi tam, ka visas kopīgās paziņas centīsies vērst pret jums.

Svari

Svari reti lamājas, bet tādos brīžos kļūst ļoti zemiski un bezceremoniāli. Viņi var darīt jebko, lai sāpinātu un aizvainotu pretinieku vēl sāpīgāk, pat ja tādējādi viņi kaitē sev.

Skorpions

Skorpioniem patīk zvērēt un darīt to ar dvēseli. Šī zīme var sākt ar jums strīdu pat tikai prieka pēc. Skorpioni bieži atkārto savas runas iepriekš, lai konflikta laikā izskatītos iespaidīgāk.

Strēlnieks

Strēlnieks ir miermīlīgākā zvaigžņu zīme. Viņu iedzimtās vienaldzības dēļ ir gandrīz neiespējami nokaitināt. Jā, un paša konflikta laikā Strēlnieks visos iespējamos veidos centīsies atbrīvoties no obsesīva pretinieka, cenšoties izvairīties no nepatīkamām sekām.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāzis dusmās ir ļoti biedējošs. Strīda laikā šī Zvaigžņu zīme centīsies tevi garīgi sagraut, un vairumā gadījumu viņam tas izdodas ļoti labi. Mežāži visbiežāk lamājas reibumā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nemaz nekaujas. Ja viņi redz, ka kāds ar viņiem sāk konfliktu, viņi vienkārši apgriežas un aiziet. Tas viss ir par šī Zvaigžņu zīmes dabisko vienaldzību un aukstumu. Viņu ir grūti izprovocēt atklātā konfliktā, ja viņi paši to nevēlas.

Zivis

Kad Zivis zvēr, saplīst šķīvji un saplīst mēbeles. Šī zvaigznāja pārstāvji lamājas reti, bet, ja viņi sāk, viņi šajā procesā ieliek visu savu dvēseli. Vairumā gadījumu cilvēki, kuriem vismaz vienu reizi ir bijis nopietns konflikts ar Zivīm, ar viņiem vairs nesazinās.

Leave a Comment