Veiksmes skaitlis: numeroloģisks aprēķins piemērotākās profesijas izvēlei

Ja jūs interesē ideālā joma, kurā varat pilnībā izmantot savu potenciālu, varat vērsties pēc palīdzības pie numeroloģijas. Vienkārši aprēķini palīdzēs noskaidrot sev piemērotāko profesiju.

Eksperti uzskata, ka profesijas izvēle un veiksme naudas jomā ir atkarīga ne tikai no  gadalaika, kurā esat dzimis , bet arī no dzimšanas datuma un jūsu vārda. Numeroloģija ar augstu precizitāti var parādīt pareizo ceļu dzīvē.

Numeroloģiskie aprēķini

Lai uzzinātu savu ideālo profesiju, jums jāaprēķina, izmantojot vienkāršu formulu: pievienojiet vārda pirmā burta skaitli ar dzimšanas datuma cipariem. Pirmā burta tulkošanu ciparā var veikt, izmantojot tabulu:

 

Pieņemsim, ka vārda pirmais burts ir “B”, un dzimšanas datums ir 29.07.1988. Burtam “B” atbilstošais skaitlis ir 3. Iegūstam sekojošo: 2+9+0+7+1+9+8+8+3=47. Skaitļus saskaitām, līdz iegūstam skaitli diapazonā no 1 līdz 9. 4+7=11. Vēlreiz: 1+1=2. Izrādās, ka gala cipars konkrētajam datumam un vārda pirmais burts ir Deuce. Tagad jums vienkārši jāatšifrē jūsu skaitlis.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Profesijas skaitļa atšifrēšana

Viens . Vienība vairumā gadījumu tiek iegūta no cilvēkiem, kuri labi sadarbojas ar citiem cilvēkiem. Tas ir to skaits, kuri labi spēlē komandu sporta veidus, koordinē citu cilvēku darbu. Tas ir līderu un atbildīgu cilvēku skaits, kuri lieliski veic sev uzticētos uzdevumus. Labākās profesijas: sportists, skolotājs, stjuarte, mūziķis.

Divi . Visi, kas savos aprēķinos ieguvuši skaitli 2, lieliski strādā ar profesijām, kas prasa neatlaidību, uzmanību un gribasspēku. Tas ietver grāmatvežus, kasierus, visdažādākos zinātniekus, arheologus, māksliniekus, kā arī ārštata darbiniekus. Visticamāk, tev patīk šāda darba neatkarība un regularitāte.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment