Kā svinēt Jauno 2019. Cūkas gadu

Lai izvairītos no problēmām un grūtībām nākamajā gadā, tagad ir jādomā par svinībām. Lai iegūtu patroneses labvēlību un gūtu panākumus, uzziniet, kā pareizi svinēt Jauno 2019. gadu.

Nepareizi sakot Jauno gadu, jūs varat sadusmot vai apvainot jauno patronu, kas ietekmēs jūsu panākumus 2019. gadā. Speciālisti ir sagatavojuši ieteikumus, kas palīdzēs jums pienācīgi sagatavoties Jaungada brīvdienām un veiksmīgi sagaidīt Dzeltenās Zemes Cūkas gadu.

Gatavošanās Jaunajam 2019. gadam

Pirmkārt, jums vajadzētu atbrīvoties no  dažām lietām un paradumiem, kurus nevajadzētu ņemt līdziJaunajā gadā. Jau mēģiniet atdot parādus, pabeigt darbu un pārtraukt nevajadzīgos kontaktus. Lai jūs varētu mainīt savu dzīvi uz labo pusi 2019. gadā.

Pirms Jaunā gada tīrīšana ir tradīcija, ko nevajadzētu aizmirst. Pāris nedēļas pirms svētkiem ir ieteicams veikt pirms Jaunā gada tīrīšanu. Rūpīgi jāievieš kārtība, pievēršot īpašu uzmanību grūti sasniedzamajām vietām, jo ​​tajās ir vairāk netīrumu un putekļu, un līdz ar to arī negatīva enerģija.

Lasi arī: Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Iedomājieties, kā jūs iztīriet savu māju un savu dzīvi no problēmām un grūtībām – šī ir svarīgākā daļa pirms Jaunā gada tīrīšanā. Neapšaubāmi, atbrīvojoties no vecajām un nevajadzīgām lietām, kas piesaista negatīvu enerģiju un nedod jums nekādu labumu.

Ieteicams iepriekš domāt par svētku apģērbu. Saskaņā ar austrumu horoskopa 2019. gadā Dzeltenā zeme cūka nomainīs suni, tādēļ visatbilstošākās krāsas būs dzeltenas, zaļas, bēšas un citas dabiskas nokrāsas. Ja jūsu izvēle kritīs uz melnu, mēģiniet atšķaidīt tēlu ar spilgtiem aksesuāriem, lai apmierinātu 2019.gada talismanu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment