Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Protams, jūs rakstījāt vēstuli Ziemassvētku vecītim, kad bijāt mazs. Joku horoskops jums pastāstīs par to, kā izskatītos ideāla vēstule no katras Zodiaka zīmes pārstāvja.

Vēstules Ziemassvētku vecītim atspoguļo visu zīmju būtību, to problēmas, trūkumus un vājās puses. “Pieaugušo” vēstules tev daudz pateiks par sevi, norādot raksturu un palīdzēs jums labāk izprast tos, ar kuriem jūs dzīvojat, radiet draugus vai veidojiet attiecības.

Auns

Sveiks, Ziemassvētku vecīt! Es gribu automašīnu ātri, vairāk naudas un skaistāku sievu (solīdāku vīrs). Tu vari izvēlēties vienu lietu, ja tev ir grūti visu uzreiz iedot. Ja tu nevari, tad dod vismaz vairāk brīvdienu, lai atrastu laiku atjaunot spēkus pēc alkohola lietošanas nedēļas garumā. Būtu jauki vispār neko nedarīt – ja to izdarīsi, tad vari uzskatīt, ka man vairs nebūs ko lūgt. Paldies.

Lasi arī: Reversā Merkura perioda sākums 2018. gada 17. novembrī

Vērsis

Es gribu, lai pretējais dzimums mani apbrīno tā, it kā es būtu skaistuma ideāla iemiesojums. Manā paziņu lokā arī bija viens cilvēks. Viņš uzdrošinājās runāt manā adresē ne ļoti glaimojoši – vai tu vari viņam salauzt pirkstu? Es patiešām vēlos, lai viņš ciestu un viņam būtu daudz problēmu. Vismaz, lai viņš nokrīt ļaužu pārpildītā vietā. Uh, es nevaru, jo viņš mani tā tracina, ka pilnīgi šausmas. Tas nav grūti, palīdzi man, Vecīt.

Dvīņi

Sveiks, Ziemassvētku vecīt! Man ir sapnis, es gribu, lai spētu pārtraukt laiku un vēl iet cauri sienām. Teleportācija ir arī jauka lieta. Es apsolu nepārkāpt likumu, bet to izmantot tikai man un citu labā. Un es negribu vairāk nekad strādāt. Es nevēlos katru dienu pulksten 8:00 piecelties un sēdēt birojā 9 stundas. Tas ir tik nogurdinošs. Es vēlētos apmeklēt valstis un satikt cilvēkus – es dzīvotu laimīgi.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Vēzis

Es gribu, lai mani bērni būtu visveiksmīgākie, bizness ir attīstījies, un veiksme ir ar mani. Ja tev kaut kas ir nepieciešams apmaiņa, vienkārši saki man, vecīti. Jaunajā gadā es vēlos lielāku stabilitāti. Noguris no šīm krīzēm – izdari kaut ko ar tām, citādi grūti dzīvot. Vēl atgriez manu jaunību, ja nav grūti. Paldies, Vecīti.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment