Kā tikt galā ar palielinātu apetīti

Nav noslēpums, ka lielākā daļa cilvēku ar lieko svaru pārēdas. Kāds ēd stresu, cits garlaikojas pie datora bez konfektēm un cepumiem, trešais nevar noskatīties filmu bez kārtējās sviestmaizes. Jebkurā gadījumā veidojas slikts ieradums, ko pavada pastāvīga bada sajūta . Kā tikt galā ar domām par ēdienu?

Paaugstināta apetīte

Pastāstīsim, kā samazināt apetīti tikai 1 minūtes laikā un nepārēsties. Lai to izdarītu, jums nav jāierobežo sevi ar pārtiku vai jāizmēģina cita diēta.

Vienkāršs vingrinājums no senās ķīniešu vingrošanas cjigun – “Jašma varde dzen viļņus” palīdzēs atbrīvoties no izsalkuma sajūtas . To dažreiz sauc par “Varžu šūpošanos uz viļņa”.

Ķīniešu cjigun meistari saka, ka šī tehnika bloķē izsalkumu, pat ja neēd visu dienu. Vingrinājums jāveic ikvienam, kurš ēd neregulāri vai ēd vairāk nekā 5 reizes dienā (trīs pamatēdienreizes līdz 400 g un divas uzkodas līdz 100 g). Un arī tie, kuri ievēro diētu, ir krasi samazinājuši porcijas lielumu vai praktizē īslaicīgu badošanos – ēdiena pārtraukumu.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 18.09.-28.09. 2023: visu vāc un nes siltumā

Lasi arī: Cik daudz ūdens vajadzētu dzert dienā un kurā laikā to vislabāk darīt?

 

Pirms uzstāšanās izdzeriet 100-200 ml silta ūdens. Izvēlieties balstu – zemu galdu vai krēslu. Atspiediet elkoņus uz muguras, kā parādīts attēlā, vai noliecieties, novietojot plaukstas uz krēsla sēdekļa. Izvēlieties atbalsta augstumu, lai jūs justos pēc iespējas ērtāk un jūsu mugurkauls būtu saliekts. Vingrinājumu var veikt atspiedies uz sienas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment