Kā tikt galā ar palielinātu apetīti

Dziļi ieelpojiet un tajā pašā laikā ievelciet vēderu, cik vien iespējams. Turiet elpu 3-4 sekundes. Izelpojiet un atslābiniet vēdera muskuļus . Atkārtojiet 10 reizes. Izsalkuma sajūta pazudīs uzreiz vai pāris minūšu laikā. Elpošanai nav īpašas lomas, galvenais ir ieelpojot labi ievilkt kuņģi un izelpojot to maksimāli noapaļot.

Lai pusdienās vai vakariņās ēstu mazāk, veiciet vingrinājumu 10-15 minūtes pirms ēšanas. Tas ļaus jums justies sātīgākam ātrāk nekā parasti. Galvenais ir vingrot, tiklīdz roka sniedzas, lai apēstu kaut ko garšīgu.

Jasper Frog var izpildīt stāvus, ejot, sēžot vai guļot. Pēdējā gadījumā efektivitāte ir daudz mazāka. Un, lai kontrolētu elpošanu, jums jātur rokas uz vēdera.

Kāds ir vingrinājuma noslēpums? Pirmkārt, nedaudz teorijas: vienlaikus ar izsalkuma sajūtu kuņģī tiek ražota kuņģa sula , kas ietver pepsīnu un sālsskābi. Viņi izšķīdina pārtiku, kas nonāk kuņģī. Bet, ja cilvēks nav ēdis, kuņģa sula sāk kairināt kuņģa sienas.

Rezultāts ir slikta elpa, mēles pārklājums, gastrīts un čūlas. Tas izrādās apburtais loks: ja jūtaties izsalcis, jums ir jāēd, ja ēdat, jums ir liekais svars, ja neēdat, jūs slimojat. Tāpēc pārēšanās nav saistīta tikai ar lieko svaru. Tā ir bīstama pārtikas atkarība, kas iznīcina mūsu ķermeni . Ar pārēšanos jācīnās!

Vingrinājuma laikā vēdera muskuļi “izvada” kuņģa sulu zarnās un pazūd apetīte . Ar laiku mazinās vēlme našķoties, pazūd sliktais ieradums, un izsalkumu jutīsi tikai tad, kad ķermenim patiešām būs nepieciešama pārtika.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 18.09.-28.09. 2023: visu vāc un nes siltumā

Lasi arī: Cik daudz ūdens vajadzētu dzert dienā un kurā laikā to vislabāk darīt?

Vēl viena ļoti svarīga piezīme. Daži var maldīgi domāt, ka šāda tehnika ļaus jums stingri samazināt diētu un zaudēt svaru. Bet tā nav taisnība. Stingri nav ieteicams badoties un ļaunprātīgi izmantot vingrinājumus, kaitējot jūsu veselībai! Ja organismam nav pietiekami daudz barības vielu, neviena “varde” nepalīdzēs.

Tāpēc koncentrējieties ne tikai uz izsalkumu, bet arī kritiski novērtējiet savu uzturu . Ja ir pietiekami daudz dārzeņu, augļu, olbaltumvielu pārtikas un ogļhidrātu, vingrošana samazinās uzkodu skaitu un samazinās patērēto porciju daudzumu.

Elpošanas vingrinājumus nedrīkst novērtēt par zemu! Vingrojumi sievietēm pēc 40 ir otrās jaunības avots tām, kuras vēlas uzlabot pašsajūtu un mainīt savu izskatu . Galvenā vēlme!

Vai jums patika raksts? Pastāstiet saviem draugiem, kā izvairīties no pārēšanās, veicot vienkāršu un efektīvu vingrinājumu.

Leave a Comment