Kā tu sēdi darbā? Lūk, ko iemīļotā poza atklāj par tevi!

Zīmējums A

A: Tu esi praktiska, līdzsvarota un pacietīga. Draudzībā tu esi uzticības un vaļsirdības paraugs. Starp citu, tev nav noslieces izrādīt savas jūtas cilvēkos, tāpēc daudzi tevi uzskata par pārāk vēsu, bet tas traucē izveidot kontaktu ar apkārtējiem.

Zīmējums B

B: Tu esi ļoti temperamentīga un mīli būt uzmanības centrā. Tev neeksistē vārds “neiespējami” – tu vienmēr sasniedz izvirzītos mērķus. Tu esi pieradusi vienmēr kontrolēt situāciju un nevienam neļauj sevi vadīt. Tomēr konflikta situācijās tu parasti piekāpies, pateicoties iedzimtajai takta izjūtai.

Zīmējums C

C: Tava galvenā labā rakstura iezīme ir stiprs raksturs. Starp citu, tas var kļūt arī par būtisku trūkumu, jo ietiepība liedz atzīt, ka tev nav bijusi taisnība un labot pieļautās kļūdas.

Zīmējums D

D: Tu esi godkārīga un bieži ļoti nepacietīga savu plānu īstenošanā. Azartiskums un uzņēmība – lūk, galvenās tava rakstura iezīmes. Pateicoties savai neticamajai enerģijai tu vari gāzt kalnus, taču esi uzmanīga – azarta uzplūdā tu var sastrādāt lielas muļķības.

Lasi vēl: TESTS. Izvēlies sirsniņu un uzzini, kas tevi sagaida mīlestībā!

Zīmējums E

E: Ja kājas burtiski apvij viena otru, tas visbiežāk liecina par ļoti ieturētu vai pat neizlēmīgu dabu. Visticamāk, tu par sevi neesi pietiekami pārliecināta, taču šāda uzvedība var izraisīt paaugstinātu interesi par tevi.

Zīmējums F

F: Poza “kāja pār kāju” liecina par to, ka tu esi valdonīga un spēcīga sieviete. Tu esi pašpietiekams cilvēks, pārliecināta par sevi un proti dzīvot ar garšu!

Zīmējums G

G: Tavas galvenās īpašības ir atklātība un godīgums. Tu esi īsta perfekcioniste un visā vēlies sasniegt pilnību. Ārēji tu var šķist vēsa, taču tas ir maldīgs priekšstats. Patiesībā tev ir zelta sirds!

Zīmējums H

H: Tu esi ļoti ieturēta, turklāt tava ieturētība robežas ar noslēgtību. Tas viss ir spēcīgā jūtīguma dēļ – pat mazākais aizrādījums var tevi ļoti apbēdināt. Tāpēc tu vienmēr ieņem nogaidošu aizsardzības pozīciju. Bieži apkārtējie baidās uzsākt ar tevi sarunu, baidoties no indīgas atbildes reakcijas, bet tas tevī izraisa izolētības sajūtu.

Zīmējums I

I: Purngalos savienotas kājas liecina par neizlēmību un kautrīgumu. Īpaši neveikli tu jūties nepazīstamu cilvēku klātbūtnē, tāpēc dod priekšroku vienatnei, nevis skaļām kompānijām. Toties tu ļoti labi orientējies cilvēkos un spēj precīzi noraksturot ikvienu no pirmā acu uzmetiena.

Zīmējums J

J: Šāda poza liecina par valdonīgu un greizsirdīgu dabu. Tev patīk būt pirmajai it visā un pastāvīgi pašapliecināties apkārtējo acīs. Lai gan ikdienas dzīvē un darbā tu esi īsta līdere, personīgajā dzīvē tu bieži izrādi neizlēmību.

Avots: you-journal.ru

Leave a Comment