7 Senas pazīmes par spoguli

Daudzi zina par spoguļu maģiju. Bet ikdienā, ar savu steidzīgo ritmu, cilvēki diez vai domā, kāda var būt šī mistiskā objekta ietekme uz viņu likteni.

Ar spoguļu ir saistītas daudz leģendu, mītu un māņticību. Gadsimtu gaitā mūsu senči pamanīja to, kas noticis pēc notikuma, kas saistīts ar spoguļa virsmu. Šeit ir septiņas pazīmes, kas nonākušas līdz mums no senčiem.

Lasīt arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

1. Mēneša pareģojumi

Lai redzētu svarīgus notikumus, kas notiks nākamajā mēnesī, jums būs nepieciešams avota ūdens, metāla trauks, vaska svece un neliels spogulis. Piepildiet trauku ar ūdeni, aizdedziet sveci, nolieciet spoguli trauka dienā, ielūkojieties tajā un novērtējiet rezultātu.

Ja redzat:
• savu parastu un nemainīgu seju – nebūs nekādi īpaši svarīgi notikumi nākamajā mēnesī;
• sava novecojusies seja – Sli**ba, slikta Vese***a, vispārējā Vese***as pasliktināšanās;
• sava bērnišķīgā seja – veiksme visur, lieliska veiksme;
• sava veselīga un pievilcīga seja – iepazīsieties ar personu, kura vēlāk spēlēs svarīgu lomu jūsu dzīvē;
• sveša seja – uzradīsies spēcīgs ienaidnieks, kas radīs daudz nepatikšanas.

2. Neraudi, skatoties spogulī

Ja jūs redzat savu spoguļattēlu asarās, jūs varat radīt skumjas. Fakts ir tāds, ka šādā laikā tiek atvērts karmisks portāls, kas pasliktinās jūsu dzīvi. Tādējādi jūs mainīsit savu dzīvesveidu, piesaistīsit negatīvas lietas, ļaunus cilvēkus un dažādas nelaimes.

3. Saplīsis spogulis. Kā izvairīties no sekām?

Visslavenākā māņticība. Daudzi uzskata, ka sasisti spoguļi prognozē nelaimi nākamajos dažos gados. Tas arī sola radinieka nopietnu slimību un/vai nāvi. Bet vai no šausmīgās zīmes ir iespējams izvairīties? Jo ātrāk tiek veiktas noteiktas manipulācijas, jo ātrāk negatīvs tiek neitralizēts. Jebkurā gadījumā būs iespējams samazināt negatīvās enerģijas ietekmi.

Lasīt arī: Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

Lai novērstu iepriekšminētās sekas, ir nepieciešams, ātri aptīt rokas ar baltu drānu (ar lakatiņu, dvieli, auduma gabalu), savākt visas spoguļa lauskas maisiņā, iznest prom no mājām un aprakt to zem jeb kura jauna koka. Koks pārņems visu negatīvo uz sevi.

4. Citu cilvēku spoguļi var būt bīstami!

Ja jums ir jāskatās svešā spogulī, piemēram, kad jūs vēlaties īrēt māju/dzīvokli, tas ir svarīgi, lai aizsargātu sevi. Pretējā gadījumā enerģija, kas tajā atrodas, var nonākt pie jums un kardināli ietekmēt jūsu likteni. Lai to novērstu, izšķīdiniet sāls šķipsnu svētajā ūdenī. Tas jāņem nevis no kādas citas mājas, bet jūsu mājas. Noslaukiet spoguļu virsmu ar sāls šķīdumu, kas pēc tam būs jums drošs.

5. Spogulis kā aizbildnis

Krievijā spogulis tika izmantots kā burvju amulets. Tas bija nepamanāmi piestiprināts pie viņa drēbju iekšējās puses, ielika kabatā vai somā. Sievietēm izdevās valkāt šalles locījumos vai ieaust frizūrā.

Lai jūs būtu pasargāti no ļaunām acīm, lāstiem un jebkura cita burvju efekta, vienmēr nēsājiet ar jums nelielu spoguli. Tajā pašā laikā tā atstarojošai virsmai jābūt pavērstai pret citiem. Piemēram, ja jūsu maciņā ir spogulis, ielieciet to tā, lai atstarojošā virsma tiktu vērsta pret tiem, ar kuriem jūs sazināties.

6. Neguliet pretī spogulim

Novērtējiet, kur spogulis atrodas jūsu guļamistabā. Ja miega laikā tas atspoguļo jūs, veiciet steidzamu rīcību. Ir svarīgi, lai jūs nevarētu redzēt sevi, kamēr esat gultā. Saka, ka nav vēlams izrotāt istabu ar spoguļiem, kas paredzēta miegam. Pat ja tie atrodas griestos vai sānos, jūs joprojām nevarat izvairīties no negatīvas ietekmes. Pāriem tas apsola nodevību, savstarpēju izjūtu zaudēšanu un savstarpēju cieņas zaudēšanu. Pārējos cilvēkus, spoguļi var apdraudēt ar sliktu veselību līdz pat slimību attīstībai.

Lasīt arī: Taro horoskops 2018. gadam

7. Spogulis kā dāvana

Daži cilvēki kā dāvanu, izvēlas skaistu spoguli, piemēram, liels spogulis izgrebtā rāmī tiek bieži prezentēts, apdzīvojot jaunu māju. Arī vīrieši bieži dāvina savām mīļotajām graciozus spoguļus, jo tie ir piemēroti skaistu sieviešu tēlam. Bet tas nav ieteicams. Tiek uzskatīts, ka pēc šādas dāvanas dāvinātājam un saņēmējam var rasties nopietnas nesaskaņas. Ja jūs joprojām atstājat spoguli, nekariniet to mājā. Pretējā gadījumā var rasties problēmas starp tiem, kas dzīvo mājoklī.

Protams, katram ir sava attieksme pret zīmēm. Kāds ieklausās vecās māņticībās. Daži uzskata, ka tie ir tikai vispārēji aizspriedumi. Bet, ja tie var palīdzēt uzlabot dzīvi, pasargāt sevi no dažādām nepatikšanām un paredzēt liktenīgus notikumus, kāpēc neizmantot to?

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment