Kā veiksmīgi apprecēties saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauva izredzētos izvēlas pēc izskata. Viņam drīzāk vajag nevis skaistu, bet dārgu un šiki ģērbtu sievieti. Pirmais eksāmens nokārtots, ko tagad? Tālāk seko jūsu spēju izpēte: jums jāspēj gatavot, jokot un būt sirsnīgam un maigam. Trešais posms ir tad, kad jūs pārliecināt viņu, ka viņš nezaudēs savu brīvību. Tas ir vienīgais veids, kā padarīt laulību ar Lauvu veiksmīgu. Lauvas labi saprotas ar lauvām, jo ​​viņas neiebilst izrādīt savus vīrus.

Jaunava

Šie ir labākie vīri, taču līdz kopīgai laimei var paiet ilgs laiks, jo Jaunavas mājienus nesaprot. Kad esat pierādījis vai parādījis, ka jums ir tikai pozitīvas īpašības, gaidiet laulības piedāvājumu. Nemēģiniet pastāvīgi būt ģimenes galva – tas atņems izstrādātājiem cieņu pret sevi un galu galā iznīcinās laulību.

Svari

Svari ir slaveni ar savu spēju saprasties ar jebkuru cilvēku. Veiksmīgi apprecēties ar Svaru pārstāvi ir ļoti vienkārši. Lai to izdarītu, jums vienkārši jāapber viņus ar komplimentiem. Vēl labāk būs, ja šie komplimenti būs patiesi. Šiem vīriešiem patīk izsmalcinātība un stils, tāpēc, visticamāk, jums būs jāiegādājas pāris dārgi nieciņi sev. Tieši ar savu Svaru vīru varat kopā lasīt mīlas prognozes.

Skorpions

Tā ir kaislības un kaislīgas mīlestības, emociju un jūtu pazīme. Tomēr Skorpioni ir arī noslēpumaini, tāpēc jūs gandrīz par 100 procentiem nespējat iekarot viņu sirdi ar saviem trikiem. Jūs varat veiksmīgi apprecēties ar Skorpionu, ja viņš pats to vispirms vēlas. Nebaidieties, mēs zinām, kas viņiem vajadzīgs – dziļi sirdī viņi vēlas redzēt sievietē ideālu māti, kurai ir cēla attieksme pret ģimeni un laulību.

Strēlnieks

Ja esi iemīlējies Strēlniekā, viņam būs iespējams likt apprecēties ar tevi tikai ar nebeidzamām emocijām. Viņiem patīk viss jaunais, tāpēc pārsteidz viņus pat tad, ja jau esi precējies ar šo stulbumu. Veiksmīgi apprecēties ar Strēlnieku nozīmē iegūt visas nepieciešamās prasmes, lai palīdzētu viņam nopelnīt naudu un izklaidēties.

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

Lasi arī: Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Mežāzis

Mežāzis noteikti vēlēsies tevī saskatīt nopietnību, briedumu un inteliģenci. Viņam tev simtprocentīgi jāuzticas. Apprecēt viņu pēc mēneša neizdosies – viņš neuzticas cilvēkiem, tas ir viņa DNS. Atcerieties: nekādas spēles un viltības, un pēc noteikta gadu skaita Mežāzis joprojām domās par laulību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs novērtē sieviešu uzskatu un interešu oriģinalitāti. Ja uzaicini viņu uz randiņu, tad tai nevajadzētu būt kafejnīcai, bet gan pārgājienam, bārbekjū vai kaut kam ekstrēmam. Ūdensvīram ir vajadzīga meitene, kas izceļas no pūļa. Personas, kuras ir slinkas un nav gatavas darbībai, pēc Ūdensvīra domām, ir pelnījušas tādas pašas garlaicības. Pierādiet viņiem, ka esat laipns, un tad viņu sirds vienmēr būs jūsu.

Zivis

Šīs zīmes vīriešiem ir maigs raksturs. Viņi meklē sievieti, kas varētu padarīt viņus pārliecinātus par sevi. Ja esi iemīlējies Zivīs, tad zini, ka ar viņām būs daudz problēmu, arī finansiālas. Bet, no otras puses, Zivju vīri labi apmācās. Lai to izdarītu, jums jābūt maigam un maigam, kā viņiem pašiem, un Zivju pārstāvis būs gatavs jums uz visu.

Mīlestība liek mums mainīties un mainīt pasauli ap mums. Iepriekš rakstījām par  saderību laulībā pēc Zvaigžņu zīmēm: šis raksts palīdzēs noskaidrot, kurš no apkārtējiem vīriešiem var viegli kļūt par tavu vīru. Mēs vēlam jums mīlestību

Leave a Comment