Kā vīrieši izvēlas, ar kādām sievietēm krāpt savas partneres?

Mēs noteikti iedomājamies, ka vīrietis sievieti, ar kuru krāpt savu partneri, atrod pēc dažādiem acīmredzamiem kritērijiem – skaistāka, tievāka, seksīgāka, labāk ģērbjas, ir pieejamāka, dzīvespriecīgāka, tomēr tā nebūt nav taisnība.

Aptaujā, kurā piedalījās vairāk nekā 1300 sieviešu un vīriešu, tika uzzināts ne tikai tas, kādēļ cilvēki krāpj, bet arī tas, pēc kādiem kritērijiem viņi izvēlas to cilvēku, ar kuru krāpt.

Tu noteikti krāpšanu iztēlojies kā savu vīrieti, kurš guļ mistiskas sievietes apskāvienos un apmierina katru vīrieša vēlmi, tomēr patiesībā izrādās, ka pastāv lielāka iespējamība, ka vīrietis krāps ar kādu, kuru jau pazīst. Konkrētajā aptaujā piedalījās 400 vīrieši, no kuriem lielākā daļa atbildēja, ka, ja viņi attiecībās būtu nelaimīgi un izvēlētos spert sānsoli, viņi to, visticamāk, darītu ar kādu sievietei, kuru jau pazīst kā draugu – 23% aptaujāto atbildēja, ka labāk izvēlētos nodoties mīlas sakariem ar svešinieci.

Lasi vēl: ŠĪS 3 Zodiaka zīmes tiek krāptas visbiežāk – ko nu?!

Iespējams, ka tev vairs nav jāuztraucas par to, ka tavs vīrietis varētu doties izklaidēties ar draugiem un meklēt kādu, ar ko kopā spert sānsoli, tomēr atceries, ka ne visi vīrieši krāpj, un, ja ar jūsu attiecībām viss ir kārtībā, nav jāceļ panika un ar aizdomām jāskatās uz visām sava drauga sieviešu kārtas draudzenēm.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment