Nedēļas horoskops 09.10.-15.10. + svarīgākā diena šajā nedēļa katrai Zodiaka zīmei

Ja vēlies “parakties” dziļāk un ieraudzīt, kā tavi sapņi pārtop par realitāti, tad šī nedēļa ir domāta tieši tev.

Lūk, kādu ietekmi planētu novietojums spēlēs uz visām Zodiaka zīmēm (datums, kam jāpievērš uzmanība):

Svari visvairāk sajutīs planētu ietekmi 9. oktobrī – spēja “pareizi” komunicēt lauzīs barjeras un it kā neizdevušās attiecības savedīs kārtībā. Atradīsi zem kājām stabilu pamatu.

Arī Mežāža nozīmīgākais datums ir 9. oktobris – gaidāmas racionālas izmaiņas gan darbā, gan ikdienā.

Skorpionam jākoncentrējas uz 10. oktobrī, kad radīsies iespēja paplašināt savas zināšanas, atklāt sen glabātas mistērijas, kas ļaus saprast, kas ir tas, ko tu vēlies un to, kas tev vairs nav vajadzīgs.

Planētas lielāko ietekmi uz Strēlnieku spēlēs 11. oktobrī – šis laiks būs saistīts ar tev uzticētiem pienākumiem un darbu.

Jaunavām jāpiefiksē 14. oktobris – vari gaidīt, ka uzlabosies savstarpējās attiecības, bet pie tām nāksies strādāt. Ja sēdēsi uz vietas, vari neko īsti negaidīt.

12. oktobri jāņem vērā Vēžiem – šajā dienā atklāsies tavi dziļākie noslēpumi, sirds būs “jāizliek uz āru”, un cilvēki ieraudzīs tavu patieso, maigāko būtību.

Lasi vēl: Lai arī cik skumji tas nebūtu, šo Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve ir visīsākā

Auni var pierakstīt 11. oktobri, kad viņi atkal atgūs nesen zaudēto motivāciju un gribasspēku. Šajā dienā jāuzstāda jauni mērķi.

Ūdensvīram laimīgs datums būs 13. oktobris – šajā dienā tu sapratīsi, kuri tev ir svarīgākie cilvēki un kuri vienmēr tev būs blakus, lai atbalstītu.

12. oktobrī Vērsim svarīgi ir nazaudēt saikni ar sevi, citādāk vari pieņemt pavisam aplamus lēmumus.

Dvīņi 11. oktobrī var uzdzīvot un mazliet nepadomāt par to, kā lēmumi ietekmēs nākotni – ir laiks atpūsties.

10. oktobrī īpaša uzmanība attiecībām ir jāpievērš Zivīm, pastāv iespējamība, ka pat ilgi būvētas lietas pēkšņi var sabrukt.

Lauvas var koncentrēties uz 15. oktobri, jo šajā laikā viņām tiks piedāvāts pavisam cits dzīves ceļš, kas var pavērt durvis daudz, daudz spožākai nākotnei.

 

Leave a Comment