Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji uzvedas ģimenes dzīvē

Lauva

Mikroklimats Lauvas ģimenēs ir pilnībā pakļauts viņu noskaņojumam. Šīs Zīmes pārstāvji var būt ļoti maigi, paklausīgi un mīļākie kaķi, bet tikai tik ilgi, kamēr partneris paklausa un nepārlasa. Tiklīdz kāds no mājiniekiem paceļ balsi, ieņem vadošo pozīciju un sāk patstāvīgi pieņemt lēmumus, Lauvas pārvēršas par īstiem plēsējiem. Atgriezt harmoniju ģimenē ir iespējams tikai ar neapšaubāmas paklausības piekrišanu Ļvovas pārstāvjiem.

Jaunava

Uzņēmīgās un mājīgās Jaunavas ir ģimenes attiecību dārgums. Viņu mājā viss ir savās vietās, kas palīdz baudīt komfortu un mājīgumu. Saimnieki ir garšīgi, un galvenais lietderīgi pabaroti, samīļoti un nodrošināti ar visu nepieciešamo. Jaunavām piemīt talants pārdomāti pieiet problēmām, tās analizēt un pieņemt pareizos lēmumus. Pie viņiem vienmēr var vērsties pēc praktiskiem padomiem, saņemt atbalstu un miera enerģiju. Diemžēl šīs Zīmes pārstāvju praktiskums nereti pārsniedz realitāti, un tad ģimenes idille sāk atgādināt armijas mācības.

Svari

Svari ģimenes dzīvē ir mazprasīgi un saticīgi. Diplomātija un takts palīdz sasniegt mērķi ar saudzīgākām metodēm, lai pārī Svaru pārstāvji pildītu miera nesēju lomu. Tomēr Svari nav tik vienkārši, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena. Personīgajās attiecībās viņi tiecas pēc galvenā mērķa – būt autoritātē ar visiem ģimenes locekļiem. Rakstura vājās vietas, kas sabojā  ģimenes dzīvi, Svari ietver nespēju pārvaldīt naudu. Lai apdullinātu draugus un attālos radiniekus, šī zvaigznāja pārstāvji ir gatavi upurēt visu savu ģimenes budžetu.

Skorpions

Skorpionu ģimenēs dominē autoritārisms: šī zvaigznāja pārstāvji pieprasa stingru paklausību no sava partnera un mājsaimniecības locekļiem. Visi lēmumi tiek pieņemti individuāli, jo Skorpioni noteikti zina, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Retos gadījumos neuzticīgie šīs zīmes pārstāvji var atļauties romantisku piedzīvojumu malā un attaisnot nodevību ar spēcīgiem argumentiem. Attiecībās Skorpioni ir pārāk kategoriski, taču tas drīzāk ir viņu pluss: viņi ir uzticami un vienmēr aizstāvēs partnera godu.

Strēlnieks

Iestāties  nopietnās attiecībās ar Strēlnieka pārstāvjiem ir tas pats, kas dzīvot Disnejlendā uz mūžu. Optimisti pēc būtības, viņi neļaus nevienam zaudēt sirdi un skumt savās ģimenēs. Visas viņu nepatikšanas ir atrisināmas, jo Strēlnieki dzīvi uztver viegli un ar entuziasmu. Viņi nekoncentrējas uz jautājumiem, kas viņus satrauc. Tomēr dažreiz šī drosme un nebeidzamā jautrība pārkāpj visas robežas, un tad ģimenes ligzdā briest strīdi un aizvainojumi. Taču arī šajā gadījumā Strēlniekiem izdodas saņemt piedošanu no saviem mīļajiem, atnesot viņiem kaudzi dāvanu un bez iemesla sarīkojot svētkus.

Lasi arī: Vīrs saskaņā ar zvaigžņu zīmi: ģimenes cilvēks un rūdīts vecpuisis

Lasi arī: Dzērieni saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi: stiprinām imūnsistēmu un biolauku

Mežāzis

Ģimenes  dzīvei, tāpat kā visam pārējam, Mežāža pārstāvji ir ļoti skrupulozi, tāpēc viņu partneri visbiežāk viņiem atdod varas grožus pārī. Mežāži godā ģimenes tradīcijas un pamatus, viņus var saukt pat par konservatīvā lomu sadalījuma ģimenē cienītājiem: kur vīrs ir pelnītājs, bet sieva – pavarda glabātāja. Taču nepieciešamības gadījumā Mežāži uzņemsies jebkādas saistības, ja vien viņu mājā visi būs laimīgi un apmierināti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram attiecībās svarīga ir izvēles brīvība un vienlīdzība. Viņi spēj veidot laimīgas un  spēcīgas attiecības tikai harmoniskā vidē. Šie cilvēki nav uzmācīgi un cenšas nogludināt asus stūrus, tāpēc drīzāk piekāpsies strīdā, nevis aizstāvēs savas pozīcijas. Ūdensvīriem ļoti nepieciešams komforts, tāpēc viņu mājas bieži vien ir aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģiskajām inovācijām, kas ļauj izbrīvēt laiku izklaidei un tuvinieku aprūpei.

Zivis

Šai Zvaigžņu zīmei ir vajadzīga ģimene, lai īstenotu savu mīlestības, līdzjūtības un aprūpes potenciālu. Zivju pārstāvji attiecībās netiecas uz dominējošu lomu, viņi labprātāk paklausa gudram partnerim, rūpējas par viņu un veido harmonisku mikroklimatu ģimenē. Zivīm mīļotais cilvēks ir Visuma centrs, tāpēc viņas ir pārāk izvēlīgas pret kandidātiem uz šo lomu.

Ģimenes dzīve nereti beidzas nevis kā pasakā, bet gan ar šķiršanos un uzkrāto žēlabu slodzi. Lai jūsu laime neaizlidotu no sēklu ligzdas, jums jāieklausās partnerī, jāpiekāpjas, jārēķinās ar viņa viedokli, pat neskatoties uz jūsu raksturu saskaņā ar Zvaigžņu zīmi. Tikai no jums un jūsu mīļotā cilvēka ir atkarīgs, kāda būs jūsu ģimenes dzīve.

Leave a Comment