Kā atbrīvoties no tauku krokām uz muguras?

Rašanās iemesli

Krokas uz muguras rodas aptaukošanās rezultātā. Nepareiza pārtika un fizisko slodžu trūkums uz noteiktu muskuļu grupu, kas rada šīs problēmas attīstību. Kroku veidošanās vieta ir atkarīga no ķermeņa uzbūves. Citiem tās rodas muguras augšdaļā, bet dažiem jostas vietā. Tad, kad notiek spēcīga aptaukošanās tās var rasties gan augšdaļā, gan apakšdaļā vienlaicīgi.

Aukstā laika periodā taukainās krokas uz muguras var viegli apslēpt zem virsdrēbēm, taču pavasara un vasaras periodā – to ir grūti noslēpt. Vēlaties atbrīvoties no tām līdz peldēšanas sezonai? Tad nekavējoties sāciet rīkoties (darīt visu), lai no tām atbrīvotos.

 

Pirmkārt, sekojiet mūsu padomam – tas var Jums noderēt!

Pārejiet uz pārtiku, kas satur mazāk kaloriju un sāciet uzskaitīt to daudzumu, kas dedzinās vislēnāk, taču uzkrājās organismā ļoti ātri. Ja nav vēlēšanās sekot līdzi ar kalkulatoru, tad vismaz sabalansējiet savas ēdienreizes devu. Lietojiet pēc iespējas vairāk dārzeņus, augļus, šķiedrvielas. Atbrīvojieties no miltu, taukainiem, saldajiem un asajiem ēdieniem. Tas jums palīdzēs nomest lieko svaru.

Atbrīvojamies no krokām uz muguras ar fizisko vingrinājumu palīdzību.

Tie palīdzēs nolīdzināt muguru un palielinās muskuļu tonusu un ādas elastību:

1. Izejas pozīcija: guļamies uz vēdera rokas iztaisnojam uz priekšu un iztaisnojam kājas. Tālāk vienlaicīgi no grīdas paceļam gan kājas, gan rokas apmēram 20 cm augstumā. Pamēģiniet noturēties tādā stāvoklī vismaz 10 sekundes. Pirmajā reizē atkārtojiet vingrinājumi 5 reizes, pakāpeniski palielinot slodzi līdz 10 reizēm.

2. Izejas pozīcija: guļamies uz vēdera. Cenšamies visu svaru vērst uz rokām. Tādejādi veidojot maksimāli „arku”. Šādā stāvoklī vajadzētu noturēties 10 sekundes. Pakāpeniski palielinot slodzi līdz pat 10 reizēm.

3. Labu efektu sniedz vingrinājumi ar hantelēm un skriešana. Šiem piemīt vienmērīga zemādas tauku dedzināšanas funkcijas.

Lasi arī: Vienkāršs paņēmiens, kas palīdzēs nomest svaru

Pareiza, veselīga pārtika kopā ar aktīvu dzīvesveidu – sniegs jums tādu rezultātu, kas būs ievērojams jau pēc mēneša.

 

Avots: lady-mix.ru

Leave a Comment