Kā justies labāk mēnešreižu laikā

1. Joga

Treniņi droši vien ir pēdējā lieta, ko tu vēlies darīt mēnešreižu laikā, tomēr vienkāršs jogas paņēmiens var izrādīties ļoti efektīgs. Tas saucās “kājas pret sienu” (attēlā). Šis paņēmiens arī palīdzēs tad, kad jutīsies vienkārši nogurusi, jutīsi sāpes kājās un vēlēsies atslābināties.

2. Sejas āda

Ja tev pirms perioda sākšanās ir eļļaina āda un citas ādas problēmas, kas liecina par to, ka gaidāmas mēnešreizes, ieteicams savu ikdienas sejas tīrīšanas līdzekli nomainīt pret tādu, kas ir uz putu vai gēla bāzes – tam vajadzētu palīdzēt.

3. Domā par uzkodām!

Neēd visu, kas pagadās! Dzer ļoti daudz ūdens un izvairies no augsta nātrija satura uzkodām. Izvēlies ēdienus un uzkodas, kas bagātas ar B1 un B2 vitamīniem, piemēram, tādi ir atrodami kukurūzas pārslās. Tāpat arī vari izvēlēties jogurtus, protams, dabīgus.

4. Nosmērējusies apakšveļa

Šī ir ļoti kaitinoša problēma, ko noteikti ir piedzīvojusi katra no mums. Tomēr, nē, tev nevajag tagad mest ārā savu iemīļoto Victoria Secret apakšveļu. Lai iztīrītu traipus, paturi veļu zem auksta ūdens un izmanto roku vai dušas ziepes. Ja šādi neizdodas, vari izmantot arī sāli, dažas karotes sodas vai sasmalcinātu aspirīnu.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment