Kā likt kādam sevī iemīlēties? Iesaka hipnoterapeits

 

 

Patiesībā tavos spēkos ir nosūtīt neapzinātu ziņu cilvēkam, kurš tev patīk – tā var būt gan “es esmu tā, ko tu meklē, esmu tev īstā” vai arī tajā pašā laikā “Skrien, cik ātri vari – man ir problēmas”.

Kā tas darbojas? Tu vienmēr neapzināti komunicē ar saviem partneriem par to, ko tu domā par sevi un par viņiem. Diemžēl tas, ko cilvēki domā par savu iekšieni, ne vienmēr ir tas labākais. Tu neapzināti nosūti citiem cilvēkiem ziņu par savu zemo pašnovērtējumu, un tad tu sāc domāt, ka, kādēļ gan, lai arī viss izskatījās tik labi un cerīgi, tas vīrietis man tomēr vairs tā arī nekad nepiezvanīja?

Vīrietis domāja, ka sieviete ir ļoti skaista, bet iekšienē viņu nepameta sajūta, ka kaut kas tomēr nav kārtībā. Ir svarīgi apzināties, ka, lai arī tu tā varbūt nedomā, iekšējā pasaule nosaka 99% tavas pievilcības. Izskatam ir ļoti maza saistība ar to, vai cilvēks tevī iemīlas vai nē. 

Tu pats sevi patiesībā hipnotizē, domājot par visām lietām, kas tev dzīvē nav izdevušās. Tu sevi noskaņo ar domām par savu iekšējo pasauli, ko jūt arī citi cilvēki. Transfigurācijas likums nosaka to, ka tas, kam tu ticēsi, ietekmēs arī to, kam tic otrs cilvēks.

Un kā lai noskaidro, ko citi jūt pret tevi? Pavēro un padomā, vai cilvēki, ar kuriem tiecies, vēlas uzturēties tavā kompānijā, uztur ar tevi kontaktu vai arī pēc dažiem randiņiem skrien ko kājas nes. Cilvēki pret tevi izturas tā, kā tu pats par sevi domā. 

Kad būsi ticis galā ar savu iekšējo pasauli, tu vairs nedomāsi par tiem cilvēkiem, no kuriem neesi saņēmis pretmīlu. Ar laiku sapratīsi, ka esi pelnījis ko daudz labāku un patiesāku. 

Rūdi sevi, domā tikai labu, apzinies savu vērtību un pozitīvās īpašības – ļauj tām spēlēt galveno lomu, un tad cilvēki sāks tieši tāpat domāt par tevi.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment