Kā var uzbudināt puisi skūpsta laikā

Jo tas ir ļoti patīkami, kad puisis uzbudinās burtiski no pusapgrieziena, kad jūs tam pieskaraties ar savām lūpām. Bet lai tas notiktu, nepieciešams prast dažas skūpsta tehnikas.

Kā uzbudināt puisi skūpsta laikā? Pirmkārt, skūpsts ir ne tikai pieskaršanās pie lūpām ar lūpām. Vīrieši vienkārši kūst tajā brīdī, kad sieviete lēni un maigi skūpsta viņa plakstiņus, pieri, vaigu kaulus,  lēnām pārejot pie kakla. Tāpat var arī uzmanīgi iekosties un apsūkāt auss ļipiņu. Ja puisim ir pīrsings ausī, ar to var paspēlēties ar mēles palīdzību. Vīriešiem ļoti patīk, kad iekožas un aplaiza roku pirkstus. Tas patiešām viņus uzbudina dažu sekunžu laikā.

Dažiem vīriešiem patīk, kad skūpsta laikā sieviete ielaiž roku viņu matos  un maigi pavelk. Bet pavilkt matus vajag ne jau aiz galiņiem, bet pie matu saknēm, pie pašas galvas.

Ja gribat uzbudināt puisi- izmantojiet kontrasta skūpstus.

Rindojiet dziļus un kaislīgus skūpstus ar maigiem, virspusējiem. Tāpat var dāvāt savam mīļotajam maigus, mitrus, mīkstus skūpstus, knapi pieskaroties lūpām.

Ja jūs uzskatāt, ka vīriešiem nepatīk priekšspēle ar glāstiem- jūs dziļi maldāties.  Vīrieši vienkārši kūst un gūst baudu, kad sieviete ar savām lūpām pieskaras pie dažādām ķermeņa daļām. Piemēram, dažiem puišiem patīk kad skūpsta plaukstas iekšpusi. Bez tam, nekad nevajadzētu aizmirst par krūtīm un krūšu galiņiem.  Vīriešiem patīk glāsti šajā rajonā vēl vairāk nekā sievietēm.

Apsūkāšana, viegla košana,  glāstīšana- ieslēdziet savu fantāziju un izmantojiet visu arsenālu. Tāpat par erogēno zonu vīriešiem uzskata gurnu iekšējās puses apvidu. Pat ar maigu rokas glaudīšanu, vīrieši jūt uzbudinājumu. Bet ja jūs izmantosiet lūpas, jūsu puisis vienkārši nespēs noturēties un dāvās jums draisku mīlas nakti.

Eksistē daudz dažādu skūpsta tehniku. 

Piemēram, uzskata, ka par pati erogēnākā vieta mutē ir aukslējas. Tieši tādēļ skūpsta laikā vajag stimulēt vīrieša aukslējas ar mēles palīdzību. Pieskarieties aukslējām, novelciet ar mēli, viegli skaroties. Skūpsta laikā var maigi pavilkt partnera apakšējo lūpu, saspiežot to starp savām lūpām. Skūpstu un glāstu laikā var nekur nesteigties. Piepildiet katru savu skūpstu un katru pieskārienu ar dziļu maigumu.

Par vēl vienu vīriešu erogēno zonu uzskata mugurkaulu. Skūpstu laikā var paglaudīt ar roku, novilkt gar skriemeļiem, it kā veicot vieglu masāžu. Protams, skūpstīt muguru ir tikpat uzbudinoši , pie tam ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Piekrītiet, tas tomēr ir ļoti patīkami, pieskarties ar lūpām pie spēcīgās vīriešu muguras. Lēni skūpstiet savu mīļoto paša mugurkaula rajonā, tāpat arī vietas, kas atrodas pa kreisi un pa labi. Vajag pakāpeniski laisties lejā vai nu, otrādāk, virzīties uz pakausi. Skūpstīt un pieskarties var kā ar saspringtas tā ar atslābinātas mēles palīdzību. Vajag dažādot pieskārienus, lai vīrietis nejustu monotonu darbību.

Vēl viena piederīga erogēnā zona ir vēders.

Tas arī nav pārsteidzoši, par cik zona atrodas nenoliedzami pie pašas erogēnākās vietas uz vīriešu ķermeņa . Par vēl vienu diezgan jūtīgu zonu var nosaukt vietu, kas atrodas starp nabu un dzimuma orgānu. Vajadzētu pievērst īpašu uzmanību šim vīriešu ķermeņa rajonam tieši pirms sākt nodarboties ar seksu. Vajadzētu dāvāt vīrietim maigus un kaislīgus skūpstus, kas varēs uzvilkt jūsu mīļoto burtiski dažu sekunžu laikā. Nevajag pārāk ātri laisties zemāk, nepieciešams glāstīt ar lūpām šo apvidu vairāku minūšu garumā. Piekrītiet, visvairāk uzbudina saprašana, ka drīz varēsiet gūt pašu galveno, bet tomēr vēl jums to nedod. Šāda vilcināšana  ceļ uzbudinājumu pašā augstākajā līmenī.

Starp citu, dažus puišus vairāk uzbudina , kad skūpstās ar atvērtām acīm.  Viņiem patīk vērot savas meitenes reakcijas. Tiesa, daudzas meitenes nav sajūsmā no tā. Bet ja nu tomēr jūs neiebilstat, skatieties savam puisim tieši acīs skūpsta laikā. Skatiena kontakts viņam sniegs vēl vairāk uzbudinājuma.

Protams, nevar noteikt vienu iedarbīgu skūpstu tehniku absolūti visiem vīriešiem. Katram patīk kaut kas savs. Tādēļ vienmēr jāseko sava puiša reakcijai, atzīmējot, kas viņam sniedz lielāku baudu , bet kas mazāku. Piemēram, lai gan uzskata, ka ausis pieder erogēnajai zonai, daži puiši vispār ienīst, kad tām pieskaras. To pašu var teikt par tādu orgānu kā deguns. Tā kā individuāla pieeja vienmēr ir nepieciešama. Īpaši, ja tikko uzsākat savas attiecības. Nevajag naivi uzskatīt, ka viss, kas patika jūsu bijušajam puisim, arī šis to pieņems ar sajūsmu.  Katram cilvēkam ir sava gaume un paradumi un katra ķermenis reaģē uz vienādām darbībām dažādi.

Tādēļ vienmēr esat uzmanīga un nebaidieties eksperimentēt. Ja nepamēģināsiet šo vai citu paņēmienu, tā arī neuzzināsiet vai tas patīk jūsu puisim vai nē. nav vērts uztraukties par to, ka puisis apvainos jūs nemākulībā un pieredzes trūkumā. Normāls vīrietis lieliski saprot, ka jūs pierodat viens pie otra , tādēļ vajadzīgs laiks, lai atrastu visas atslēdziņas viens otra uzbudināšanai.

Skūpsts- ļoti patīkama darbība, kas jebkurā gadījumā vienmēr uzbudina vīriešus. Pie tam, ja jūs tiešām patīkat puisim, viņš jutīs seksuālu spriedzi praktiski ar jebkuru pieskārienu jums, ar katru jūsu lūpu pieskārienu. Tā kā nepārdzīvojiet  un nododieties glāstiem savam priekam. Pēc kāda laika jūs jau instinktīvi zināsiet , kā uzbudināt savu mīļoto vīrieti dažu sekunžu laikā.  

 

Avots: allwoman.ru 

Leave a Comment