Kādēļ drauga padoms mīlas lietās ir kā aklais rādītu ceļu otram aklajam?

 Mūsu draugi zina vairāk par mūsu otrām pusītēm, nekā tām gribētos domāt. Varbūt reti, kurš to atzīst, bet sīkas detaļas ir zināmas cilvēkiem, kuriem to nemaz nevajadzētu zināt. Sākot no mīļākajiem tv kanāliem, līdz vīrieša dzimumlocekļa izmēram.

Sievietes vienmēr ir dalījušās šādā informācijā, jo viņas cenšas saprast pretējo dzimumu un, šķiet, ka to viņām vieglāk ir izdarīt ar apspriešanos un lietu salīdzināšanu. Ir zināms, ka mums, sievietēm, bieži vien aizmiglojas skats, kad mūs ir pārņēmušas emocijas, tāpēc liekas vērtīgi palūgt draudzeņu viedokli.

Lūk, te draugi var norādīt uz lietām un niansēm, kuras mēs neesam pamanījušas, vai drīzāk izvēlējušās ignorēt. Tomēr, vienmēr ir jāpatur prātā, ka cilvēks sniegs kaut kāda veida padomu, balstoties uz savu pieredzi.

Piemēram: “Viņš noteikti nav atrakstījis, jo ir ļoti aizņemts!” vai “Es esmu dzirdējusi, ka viņš baidās no attiecībām pēc savas pēdējās šķiršanās.”

MUĻĶĪBAS!

Visi ir aizņemti. Visi ir cietuši sirdssāpes. Un tā ikviens var izdomāt dažādus aizbildināšanās variantus. Patiesība ir tāda, ka lielākajai daļai cilvēku, telefons ir blakus vai ļoti netālu. Ja viņš vēlēsies ar tevi kaut ko sarunāt un atrakstīt, tad viņš to dara, kad viņš grib, nevis, kad atbrīvējas laiks.

Tavs draugs galu galā ir TAVS draugs, tāpēc viņš atbalstīs tevi, pat tad, kad tas nebūtu labākais vai prātīgākais variants. Viņš tev ļoti iespējams drīzāk teiks, ka “tas vīrietis nebija tevi pelnījis”, nekā patiesību, ka “tu viņam vienkārši neinteresē”.

Uzklausām savus draugus, bet domājam ar savām galvām!

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment