Kāds saulesbriļļu ietvars ir vispiemērotākais tavai sejas formai? Noderīgi zināt!

Apaļa seja. Šai sejas formai vislabāk izskatīsies ietvari, kuri ir vizuāli kantaini – stūri var būt noapaļoti, kā arī apaļas lēcas var atrasties kantainā ietvarā. Šādi ietvari skaisti kontrastēs ar tavu apaļo sejas formu.

Ovāla seja. Šai sejas formai piestāv tikpat kā visi briļļu ietvari, tāpēc šajā gadījumā iesakām nebaidīties eksperimentēt ar netradicionālas formas ietvariem un detaļām.

Sirdsveida seja. Sirdsveida sejas īpašniecēm vislabāk piestāvēs plati saulesbriļļu ietvari. Tās izlīdzinās pieres un zoda platumu attiecību.

Kvadrātveida seja. Šai sejas formai vislabāk piestāvēs apaļi saulesbriļļu ietvari. Tie lieliski kontrastēs ar sejas izteiktajiem vaibstiem un padarīs tos vizuāli maigākus.

Dimanta formas seja. Šai sejas formai vislabāk izskatīsies tādi ietvari, kas vērsīs uzmanību uz pieres daļu – “kaķacs” briļļu ietvari un ietvari, kur lēcu apakšdaļa ir atsegta, būs tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

Taisnstūra formas seja. Šai sejas formai vislabāk izskatīsies diezgan masīvas saulesbrilles – ietvarus izvēlies ar izceltu augšejo rāmja daļu. Sievišķīgākam izskatam vari noskatīt sev ietvarus ar rotājumiem augšējos ārējos stūros.

Lasi vēl: Kāds briļļu ietvars vislabāk piestāvēs tavai sejas formai?

Maza seja. Mazai sejai vislabāk peistāvēs pēc iespējas šaurāki saulesbriļļu ietvari ar klasiskām formām – piemēram, aviatora. Ja tev visas saulesbrilles ir pārāk apjomīgas tavai sejai, nekautrējies ieskatīties jauniešu nodaļā – tur saulesbrilles būs mazākas pēc izmēra, dizaini puslīdz tādi paši kā pieaugušo nodaļā un cenas pievilcīgākas.

Avots: rd.com

Leave a Comment