Kabaču pīrāgs, kura pagatavošana aizņems 20 minūtes, bet no galda tas pazudīs sekundes laikā!

3.Tagad gatavosim pildījumu. Tas ir ļoti vienkārši! Atsevišķā traukā apvienojiet skābo krējumu, olas, sāli un garšvielas.

Sajauc šo maisījumu ar putojamo slotiņu. Un tad pievienojiet tai cepamo pulveri un izsijātus kviešu miltus.

Pildījums gatavs! Konsistencei vajadzētu atgādināt biezu skābo krējumu.

4.Kabaču pildījumam pievieno sāli un visu samaisa. Tālāk savienojam pildījumu un mīklu, visu kārtīgi samaisām. Ļaujiet šim maisījumam nostāvēties apmēram 10 minūtes.

Šajā laikā varat ieslēgt cepeškrāsni un uzsildīt to līdz 180 grādiem. Arī cieto sieru atsevišķi sarīvē uz smalkās rīves.

5.Lielāko daļu siera pievienojiet pīrāga mīklai. Visu samaisa. Pēc tam 23cm cepamo formu ieziež ar augu eļļu. Mīklu uzmanīgi lej veidnē un izlīdzina. Pēc vēlēšanās pannas dibenu var izklāt ar cepampapīru.

Lasi vēl: Iemācies noteikt cilvēka raksturu pēc acu krāsas. Tas ir vienkārši, un ikviens to var izdarīt

6.Mīklai virsū uzliek atlikušo rīvēto sieru. Pēc tam pīrāgu liek cepeškrāsnī uz 30–40 minūtēm 180 grādos. Kad pīrāgs ir gatavs, pirms pasniegšanas ļaujiet pīrāgam atdzist. Labu apetīti!

Kabaču pīrāgs cepeškrāsnī

Diļļu vietā varat izmantot jebkurus zaļumus, kas jums patīk. Man šķiet, ka spināti labi saderēsies ar kabačiem. Ja vēlaties, pievienojiet dārzeņiem nedaudz rīvētu burkānu. Tas padarīs pīrāgu vēl košāku un skaistāku.

Šo ēdienu var droši pagatavot ne tikai darba dienās, bet arī uz svētkiem. Piemēram, varat pagatavot pīrāgu atsevišķu kūciņu formā – lieliska ideja svētku uzkodām!

Pastāstiet man, vai jums garšo kabaču ēdieni? Dalies ar savu favorītu komentāros!