Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Katram dzīvnieku patronam ir īpaša enerģija un vērtība. Šī iemesla dēļ talismani mīlestībai, veiksmei un naudai, mainās katru gadu.

Saskaņā ar prognozēm 2019. Dzeltenās Zemes Cūkas gads būs viens no klusākajiem. Saskaņā ar austrumu horoskopu un Fen Šui kanoniem, šādos periodos kaut kas reti notiek, bet cūkas ne vienmēr ir paredzama. Lai izvairītos no problēmām un piesaistītu veiksmi, mīlestību un naudu, palīdzēs spēcīgi talismani.

LASI ARĪ: Ieņemšanas horoskops: kā jūsu otrā zodiaka zīme jūs ietekmē

Talismani mīlestībai 2019. gadā

Šajā periodā vissvarīgākais ir ģimene. Cūkas gads veicinās mīļoto apvienošanos, viņu interešu apvienošanu. Ģimenē būs vieglāk veikt uzņēmējdarbību, atpūsties. Labvēlīgas būs kāzas, bērna piedzimšana, otrās puses meklēšana, kopīgi braucieni.

Dzintars un karneols būs noderīgi, meklējot mīlestību, stiprinot attiecības un saglabājot ģimeni . Dzintars ir mātes un bērna talismans, kā arī tīras kaisles un mīlestības simbols. Karneols ir vairāk piemērots tiem, kas vēlas atrast savu mīlestību pēc iespējas ātrāk. Akmens veicina atklātu komunikāciju, savstarpēju sapratni, atklāj īpašnieka harismu.

Labākais Fen Šui talismans, lai šogad piesaistītu mīlestību, ir zilonis. Tas ir brīnišķīgs magnēts pozitīvam, vislabāk apvienotam ar Zemes elementiem. Tas palīdzēs stiprināt ģimenes saites. Mājā, kur atrodas zilonis, būs daudz mazāk strīdu un pārpratumu.

Naudas talismani cūkas gadā

No talismaniem Fen Šui ir jānošķir trīs kāju krupis, jo tas ir vislabāk apvienots ar zemes elementa enerģiju. Tas būs visspēcīgākais talismans, lai piesaistītu naudu un ietaupītu finanšu veiksmi. Nopērciet krājkasīti šāda krupja veidā, lai tajā esošā nauda tiktu pastāvīgi palielināta.

LASI ARĪ: Kā krāsas ietekmē cilvēka enerģiju un kā tās izmantot, lai piesaistītu labklājību

No metāliem labākais talismans būs platīns. Platīna rotaslietas palielinās rūpību, radošo enerģiju, veicinās jaunu ideju rašanos. Vislabāk ir valkāt šādas rotaslietas gredzenu veidā.

Naudas koks  ir laba dāvana Jaunajam gadam vai jebkurai citai brīvdienai 2019. gadā. Jo ātrāk jūs nopērkat sev vai dāviniet šo augu kādam, jo ​​labāk tas būs. Naudas koks palīdzēs piesaistīt finanšu laimi, pārliecinieties, ka nauda nonāks jūsu rokās. Ievietojiet to vietā, kur strādājat, vai tuvāk ieejai mājā, dzīvoklī. Nav vēlams ievietot virtuvē vai guļamistabā naudas koku.

Veiksmes talismans 2019.gadam

Tas būs cūkas gads, tāpēc cūkas figūriņa būs labākais veiksmes talismans. Jūs varat nēsāt nelielu cūciņu ar jums, jūs varat to ievietot guļamistabā. Cūciņas aizsargās jūs no neveiksmēm, nepatīkamiem cilvēkiem un izmisuma. Tas palīdzēs piesaistīt labas domas, uzticību, laimi.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

Patroni 2019. gadā būs Zemes elementi, jūs varat droši dāvināt viens otram augus. Jūs varat pakārt koku, mežu attēlus pie sienas. Visnoderīgākais augs, kas piesaistīs veiksmi, ir fikus.

Speciālisti atzīmē akvāriju un visu ar ūdeni piepildīto lietu lietderību. Ūdens un Zeme ir pilnīgi apvienoti, jo ūdens elements ļauj atbrīvoties no negatīvā, filtrēt ienākošo informāciju, attīrīt cilvēku domas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment