Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Jaunajā 2019. gadā Dzeltenais Zemes Suns tiks aizvietots ar Dzelteno Zemes Cūku. Kādas izmaiņas dos jaunā gada simbols – pastāstīs astrologi.

Cūka ir pēdējā zīme austrumu horoskopā, kas pabeidz divpadsmit gadu periodu. Tāpēc astrologi mums visiem ieteica 2019. gadā veidot kopsavilkumu. Nākamais gads, Dzeltenās Zemes Cūkas vadībā, palīdzēs atrast jūsu vietu dzīvē. Ir vērts apsvērt, ka jaunā gada patrons neatbalstīs meļus, pretiniekus un liekuļus un aizstāvēs tos, kam vajadzīga palīdzība. Speciālisti iesaka izcelt pašas labākās īpašības un attīstīt tās maksimāli, atstājot visus sliktos ieradumus.

Žurka

Žurkas gaida diezgan pretrunīgs gadu. Sakarā ar to iedzimto noslēgtību viņām var būt dažas problēmas, jo nākamā gada patrona galvenā kvalitāte ir sirsnība. Ja šīs zīmes pārstāvji nepārvarēs šo šķērsli, viņi var saskarties ar dažām grūtībām, kas apgrūtinās visu gadu. Bet, ja Žurkas maina savu attieksmi pret citiem, to visu var novērst. Atvērtā Cūka nepanes liekulību un viltību. Atbildības izpausmei, labajai gribai un jaunu mērķu pakāpeniskai sasniegšanai jābūt jaunā gada prioritātei, pretējā gadījumā, ētikas neievērošanas, vērtību neievērošanas un likumu pārkāpumu dēļ var zaudēt daudz. Cūkas gads nenozīmē  liktenīgus notikumus un neierobežo Žurkas, sasniegt savus mērķus, bet ierosina neveikt dubultu spēli, izšķērdēt nervus uz sīkumiem un maldināt citus.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Vērsis

Dzeltenās Cūkas valdīšanas gadā Fortuna kļūs par pastāvīgu Vērša biedru un pavadoni. Astrologi iesaka Vērsim lepni virzīties uz priekšu, jo viņiem nākamais periods būs sākums daudzos virzienos. Neuzmanība un bezdarbība neļaus jums sasniegt augstumus. Ir svarīgi pievērsties galvenajam jautājumam, nenododoties negatīvām tendencēm, noteikt mērķus. Tā būs panākumu atslēga 2019. gadā. Saskaņā ar austrumu horoskopu šajā laikā ir sagaidāmas pozitīvas pārmaiņas un ceļojumi. Karjeras izaugsme un personīgais panākums liks mainīt dzīves ritmu.

Tīģeris

Tīģeris piesaistīs gada patronu ar savu centību, jo šī kvalitāte ir ļoti vērtīga Cūkai. Astrologi saka, ka Tīģeriem ir jākonfigurē lielā darba apjomā. Par laimi, visi pūliņi atmaksāsies skaisti un radīs zibens panākumus, kas būtiski uzlabos dzīves kvalitāti un materiālo stāvokli. Personiskajā sfērā 2019. gads būs dzīves sākums „drošā patvērumā”, kur būs iespējams atrast atbalstu, palīdzību un iekšējo līdzsvaru. Tomēr tuviem cilvēkiem būs nepieciešams atbalsts, sapratne un uzticēšanās, tāpēc ir svarīgi, lai Tīģeri kļūtu iecietīgāki no psiholoģiskā viedokļa, nebūtu spītīgi un pievērstu uzmanību citu problēmām.

Trusis

Gaidāmais 2019. gads ļaus Trušiem pārtraukt satricinājumus un problēmas. Ja ticam astrologiem, tad Jaunajā gadā daudzi šīs zīmes pārstāvji mācīsies skatīties uz pasauli pozitīvāk un priecīgāk, bez negatīvām un nepatiesām aizdomām. Tuvāki cilvēki, kā arī priekšnieki, draugi, kolēģi kļūs daudz patiesāki. Neviens no viņiem nevēlas pievilt vai sagraut viņu dzīvi. Gada sākumā Trusis uzreiz tiks novirzīts uz notikumiem, kas saistīti ar karjeru vai mīlestību. Astrologi iesaka nepalaist garām izredzes, ko dzīve piespēlēs, un tad tā būs piepildīta ar jēgu. Gada vidū ir jāatgriežas vecajās pozīcijās, lai izbeigtu to, kas sākās Suņa gadā.

LASI ARĪ: Ieņemšanas Horo***ps: kā jūsu otrā zodiaka zīme jūs ietekmē

Pūķis

Dzeltenās Cūkas gads atveras Pūķiem, kurus vilina personīgās izaugsmes izredzes un citi laimīgi notikumu pagriezieni. Galvenais ir redzēt dzīvi, kā tas ir, cenšoties pamanīt piemērotus apstākļus. Cūkas gada galvenais mērķis ir pārvērtēt vērtības. Pirmkārt, mēs runājam par  atbrīvošanos no negatīvām programmām, censties un atrast tos, kam nepieciešama palīdzība. Nākamais gads ir laiks, kad tiek apkopotas, pārskatītas prioritātes, garīgā un personīgā izaugsme. Lai veiksmīgi noturētu to cilvēkiem, kas dzimuši Pūķa aizgādnībā, astrologi iesaka nomierināt krāšņumu, lai neradītu nepatiku pret gada patroni. Tas ir labākais laiks, lai uzlabotu ģimenes attiecības, pašapziņu un darbu pie sevis, jo tikai, atrodot garīgo harmoniju, pūķi varēs uzlabot savu dzīvi.

Čūska

Labvēlīgi noskaņotā Cūka apsola Čūskām stabilu gadu: nav sagaidāmi pēkšņi lēcienu materiālā vai viņu dzīves emocionālajā sfērā. Pēc panākumiem šo zīmju pārstāvji var saskarties ar dažām problēmām, ko izraisa interešu konflikts ar gada saimnieci. Čūska ir līderis, kam nepatīk kolektīvs darbs un palīdzība, Cūkām patīk kalpot citiem, tāpēc 2019. gadā, lai laimi sagādātu, ir svarīgi uzklausīt citu viedokļus, strādāt komandā un nemēģināt būt labākam par citiem. Būtu jānovērš piedzīvojumi un vēlme parādīt savas stiprās puses, lai netiktu izraisīta negatīva attieksme pret Cūkām. Briesmas ir pārmērīgi augsts pašvērtējums, kur ir nepieciešama loģika un spēja vienoties.

Zirgs

Austrumu Horo***ps 2019. gadam sola cilvēkiem, kas dzimuši zem Zirga zīmes, veiksmes mirkļus un milzīgu patīkamu minūšu skaitu. Gada saimniece darīs visu, kas ir labs Zirgiem, lai viņi visu ņemtu no dzīves. Neskatoties uz Dzeltenās Cūku palīdzību, jaunā gada attīstība būs lēnāka, ar apstāšanos un šķēršļiem. 2019. gadā Zirgi sāks ceļu uz panākumiem un jaunu dzīvi uz nepārspējama ceļa. Bet gada pēdējais taisnais posms nodrošinās uzvaru pār apstākļiem un vissvarīgāko – panākumus daudzās jomās. Zirgi var rēķināties ar stabilitāti romantiskajā dzīves sfērā, kā arī ienākumu palielināšanos, ja vien viņi nesteidzinās notikumus.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Kaza

Kazas un Cūkas diezgan viegli sadzīvo, lai nākamais gads piesaistītu cilvēkus, kas pārstāv šo zīmi. 2019. gadā Kazas varēs veikt ilgi plānotu lēcienu pa karjeras kāpnēm, kā arī viņu personīgajā dzīvē. Gada saimniece dos spēku un apņēmību, palīdzēs pieņemt pareizo virzienu. Dzeltenās Cūkas gadā Kazas ir droši aizsargātas no negatīvas ietekmes, nabadzības un mīlestības neveiksmēm. Astrologi ziņo, ka šo zīmju cilvēki varēs tik prasmīgi pārvaldīt savus resursus, ka gada vidū viņiem būs iespēja iegādāties dzīvokli vai kaut ko būtisku. Jaunas paziņas palīdzēs atrast dvēseles biznesu. Galvenais ir censties sasniegt savus mērķus un izmantot visas iespējas, ko liktenis sniegs.

Mērkaķis

Dzeltenās Cūkas gada sākumā būs neliela monetārā krīze Pērtiķu pārstāvjiem. Tomēr astrologi atzīmē, ka tuvāk pavasarim sākas veiksmes periods. Apstākļi sāk veidoties vislabākajā veidā, tomēr vairumā gadījumu tas notiek pēdējā brīdī. Vienlaikus smieklīgajiem un aktīvajiem Pērtiķiem ir drauds pavadīt 2019. gadu ar neko, iztērējot visu savu spēku dīkstāvē, kas padara gada saimnieci, kas novērtē smago darbu, dusmīgu. Tāpēc astrologi iesaka attīstīt neatlaidību, pacietību un spēju iesaistīties monotonā darbā.

Gailis

Nākamajā 2019. gadā Gailis sasniegs iekšējo līdzsvaru. Šīs zīmes impulsīvajiem un lepnajiem pārstāvjiem gada patronese skaidri parādīs, ka šo īpašību dēļ bieži ir nevajadzīgas problēmas, kas neļauj veidot harmoniskas un spēcīgas attiecības ar citiem. Šī izpratne dos impulsu radikālām rakstura izmaiņām. Astrologi iesaka sākt darbu pie sevis janvārī vai februārī, lai pavadītu šo gadu tikai pozitīvā veidā. Gada sākums nav patīkamākais veids, kā norādīt vājās vietas un sāpīgus punktus, bet, no otras puses, tā rīkosies skaidri un palīdzēs uzlabot attiecības tuvās aprindās vai pat steidzoties uz augstāku dzīves līmeni.

LASI ARĪ: Pāvela Globas prognozes 2019. gadam – ceļā uz laimi šķēršļi

Suns

Draudzīgie un uzticīgie Suņi nākamajā gadā būs norūpējušies par mīlestības attiecībām. Tiem, kas joprojām ir vieni, austrumu Horo***ps sola tikties ar savu otro pusi, ģimenes Horo***ps – attiecību uzlabošanu. Dzeltenā Cūka sniegs milzīgu mīlestības impulsu krājumu, kas var stiprināt mīlestību, sasniedzot tuvošanās sajūtas no sava partnera. Tajā pašā laikā astrologi atzīmē grūtības materiālajā sektorā, un saistībā ar šīm ziņām Suņiem būs jāieņem ekonomikas režīms, lai nejauši neiekļūtu parādu lamatās.

Cūka

Tā kā Cūka ir 2019. gada pārstāvis, viņa ir ļoti atbildīga par daudziem faktoriem. Nākamais gads solās būt apgrūtinošs, bet diezgan laimīgs un labvēlīgs. Šīs zīmes pārstāvji būs ļoti laimīgi, bet ir svarīgi atcerēties, ka daudzi pārpratumi var radīt neērtības ikdienas dzīvē. Lai neatteiktos no savām pozīcijām un ticētu labākajam, astrologi ierosina iesaistīties garīgos meklējumos un veltīt nākamo gadu pašattīstībai, pārmaiņus iesaistoties mērķu īstenošanā. Jaunajā gadā Cūkas var atļauties daudz, no nekustamā īpašuma iegādes līdz plānošanai pārcelties uz citu pilsētu. Galvenais ir noteikt vērienīgus mērķus un maksimāli pielikt pūles, lai tos sasniegtu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment