Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Lauva

“Laimīgai dzīvei nav vajadzīgas izmaiņas.” Jaunajā 2023. gadā zīmes pārstāvjiem svarīgi atcerēties, ka laimi nevar ne nopirkt, ne apmainīt. Lauvām svarīgi atcerēties, ka nekādi varoņdarbi nevar aizstāt omulīgu vakara sanākšanu, sirsnīgas sarunas un iespēju uzticēties mīļajiem. Sirsnība, spēja veidot attiecības ar ģimeni un nelieli prieki šogad paspilgtinās un palīdzēs atrisināt pārejošas grūtības.

Jaunava

“Panākumi prasa plānošanu.” Jaunavas jaunajā gadā spēs gūt galvu reibinošus panākumus, ja pieturēsies pie iepriekš sastādītajiem plāniem. Spēja noturēties pēc grafika, sadalīt spēkus un atteikties ļauties mirkļa kaprīzēm ļaus ātri pacelties jaunā veiksmes posmā. Atpūta, protams, būs nepieciešama, un zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi atlicināt laiku, lai papildinātu spēku rezerves.

Svari

“Pārliecība ir labākais veids, kā piesaistīt veiksmi.” 2023. gads Svariem nebūs vieglākais, un nav tā, ka jaunais patrons nebūs pietiekami atbalstošs. Daudzi zvaigznāja pārstāvji bieži šaubās par sevi, baidās pieņemt atbildīgus lēmumus un nogriezties no ceļa. Tagad ir laiks noticēt sev un saviem spēkiem, izvirzīt mērķi un doties uz to, paļaujoties uz iekšēju pārliecības sajūtu.

Skorpions

“Panākumi nāk tiem, kas uz tiem tiecas.” Skorpioniem jaunajā gadā vairāk laika jāvelta vingrojumiem gribasspēka audzināšanai. 2023. gadā nav vietas atlikšanai – nav jēgas atlikt lietas, ko var izdarīt šodien, uz rītdienu. Pretējā gadījumā daudzsološas iespējas nonāks konkurentu rokās, atstājot zīmes pārstāvjus ar rūgtu nožēlu.

Strēlnieks

“Nav divu patiesību – viena no tām izrādīsies meli.” Strēlniekam jaunajā gadā vairāk laika jāvelta godīgumam un jāpieprasa atbilstība no apkārtējās vides. 2023. gadā jums nav jāsteidzas — tā ir jāanalizē, jāizstrādā plāni un  pēc iespējas mazāk jāizplata savas idejas. Godīgums un spēja objektīvi novērtēt situācijas vairākkārt palīdzēs zvaigznāja pārstāvjiem.

Mežāzis

“Ticība labākajam un optimisms dara brīnumus.” Maz ticams, ka Mežāžiem 2023. gads šķitīs viegls un mierīgs. Zīmes pārstāvjiem būs jāaizstāv savs viedoklis, jāmeklē kompromisa risinājumi, jāatsakās sazināties ar dažiem cilvēkiem un jāmaina savs pasaules skatījums. Lai laime neliktu gaidīt, ir svarīgi noskaņoties uz pozitīva viļņa un noticēt sev.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada janvārī 

Ūdensvīrs

“Nav biedējošāka zvēra par nepamatotām bailēm.” Tieši šī devīze būs piemērota šī zvaigznājas pārstāvjiem. Ūdensvīriem nevajadzētu baidīties no kaut kā jauna un nezināma. Zinātkārs prāts, spēja sakārtot sevi un neizsīkstošs jaunu ideju avots ir tas, kas nepieciešams, lai iekarotu jaunas virsotnes un piesaistītu jaunas pārmaiņas. Galvenais ir ieskaut sevi ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un cilvēkiem, kuri var jūs atbalstīt grūtos brīžos.

Zivis

“Mesties ar galvu baseinā ir kā iebāzt roku kastē ar skorpioniem.” Zivīm 2023. gadā nevajadzētu ienirt emocijās ar galvu. Jaunais patrons prasīs atbildību, vērību un efektivitāti. Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi apzināties darbības, lai ievērotu plānu un neļautos mirkļa kaprīzēm. Ir svarīgi rīkoties, pilnībā apzinoties savu taisnību.

Jaunajā gadā, kas tiks aizvadīts Zaķa paspārnē, vismazāk veiksies tiem, kuri šaubās par sevi un neuzdrošinās mainīties. 2023. gadā laime neliks gaidīt, ja neapstāsies attīstībā, esi godīgs un atvērts.

COMMENTS

Leave a Comment