Zvaigžņu prognoze no 2023.gada 2.janvāra līdz 8.janvārim

Lūk, jaunais 2023. gads. Zvaigžņu pētnieki pastāstīja, kāda būs viņa pirmā nedēļa un kā jūs to varat padarīt labāku. Ievērojiet vienkāršus ieteikumus, lai šajās septiņās dienās veiksme jūs nepamestu.

Gada sākumam jāpaiet informatīvi mierīgi. Sāciet šo gadu,  izdzēšot digitālos atkritumus  – nevajadzīgās fotogrāfijas, kontaktus, failus. Tas labvēlīgi ietekmēs jūsu enerģiju un palīdzēs ar skaidru prātu pieiet biznesam un īstenot plānus.

Auns

2023. gada pirmā pirmdiena Aunam būs ļoti svarīga. Lai no tā gūtu maksimālu labumu, ir svarīgi ievērot dažus vienkāršus padomus, kas palīdzēs padarīt šo dienu īpaši produktīvu. Kopumā gada pirmā nedēļa ir lieliski piemērota ceļojumiem un komandējumiem, ainavu maiņai, pārvākšanās. Zvaigžņu pētnieki atzīmē, ka no 2. līdz 8. janvārim jebkurš mērķis attaisno līdzekļus tā sasniegšanai, tomēr Aunam noteikti nevajadzētu veiksmes labad iet uz viltu un manipulācijām. Tā viņi tikai radīs sev jaunus ienaidniekus, ko noteikti nevar saukt par veiksmīgu gada sākumu.

Vērsis

Vērsim nedēļu jāsāk ar  mājas uzkopšanu pēc fen šui noteikumiem. Tā viņi radīs pareizo atmosfēru savās dzimtajās sienās. Ja šī nedēļa uzreiz sākas ar darbu, labāk netērēt laiku sekundāriem jautājumiem. Svarīgi ir pēc iespējas ātrāk iesaistīties darba procesā. Šonedēļ šīs zīmes cilvēki būs čaklāki, produktīvāki. Saziņā ar apkārtējiem, zvaigžņu pētnieki iesaka būt ārkārtīgi uzmanīgiem. Jūs varat viegli iegūt gan jaunus draugus, gan dažus jaunus ienaidniekus.

Dvīņi

Dvīņiem ir visas iespējas šo gadu sākt uz labvēlīgas nots. Šis ir ļoti labs laiks garīgiem meklējumiem. Lai gan Venēra viņiem nav galvenā patrones planēta, tā joprojām viņiem atvērs jaunas durvis un palīdzēs aizmirst vecās sūdzības. Šonedēļ iespējamas liktenīgas tikšanās un iepazīšanās. Iespējams, kāds iepriecinās Dvīņus ar labām ziņām. Lai visas darba un personīgās lietas izdotos, varat izmantot vieglus veiksmes rituālus, kā arī piesaistīt radinieku un tuvāko draugu atbalstu.

Vēži

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji var un pat vajag uzsākt jaunu biznesu. Jūs varat sākt meklēt jaunus hobijus. Iespējams, ka nedēļas beigās Pilnmēness dēļ Vēži sāks redzēt daudz sliktu sapņu. Šajā sakarā eksperti iesaka apbruņoties ar padomiem, kā atstāt negatīvo pagātnē un atvadīties no sliktiem sapņiem. Vēžiem vajadzētu arī biežāk ieklausīties sestajā maņā. Vislabāk ir izvairīties no nevēlamiem padomiem un ieteikumiem no citiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment