Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

2023. gadu iesākt uz pozitīvas nots, tempu noteikšana un nepieciešamo pārmaiņu piesaistē, zvaigžņu zīmēm palīdzēs ne tikai precīzi zvaigžņu un numeroloģiskie aprēķini. Iegūt pārliecību un veiksmīgi pavadīt nākamos 12 mēnešus būs vieglāk ar pozitīviem moto.

Jaunais 2023. gada patrons Melnais ūdens trusis mainīs “spēles noteikumus”, un zvaigznāju pārstāvjiem jābūt gataviem pārmaiņām dzīvē. Eksperti iesaka jau iepriekš iepazīties ar zvaigžņu prognozēm, lai izvēlētos pareizo taktiku un nepalaistu garām savu laimi. Turklāt zvaigžņu zīmēm lieti noderēs arī moto, pateicoties kuriem būs vieglāk noskaņoties uz pozitīva viļņa un rast laimi.

Auns

“Pat pūķi var būt balti un pūkaini.” Spilgtie Uguns pārstāvji jaunajā gadā saskarsies ar Melnā Zaķa enerģiju, kas nav apvienota ar Auna temperamentu. Neskatoties uz to, zīmes pārstāvji spēs atrast savu laimi un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Veiksmes noslēpums ir vienkāršs: nekad nav par vēlu mainīties uz labo pusi, kas nozīmē, ka pat impulsīvākie zvaigznāja pārstāvji spēs kontrolēt savas emocijas.

Vērsis

“Pat svārstību laikā jūs varat stabili stāvēt uz kājām.” Jaunais 2023. gads Vērsim būs gana aizraujošs. Emocijas būs bieži pavadoņi, tāpēc tās ir jāņem savā varā un neatņemt sev iespēju gūt laimi. Zīmes pārstāvjiem nav jāmaina sevi un savu pasaules uzskatu: vienkārši nomierinieties un pievērsiet mazāk uzmanības nelielām problēmām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada janvārim

Dvīņi

“Dažreiz labākais sarunu biedrs ir jūsu intuīcija.” Spilgti un harizmātiski Dvīņi netraucēs savu spēju sadzirdēt savu iekšējo balsi. 2023. gadā svarīgi uzticēties sev un neignorēt savas intuīcijas, lai nepakluptu ne soļa attālumā no uzvaras. Vienkārši vingrinājumi palīdzēs jums koncentrēties uz savām interesēm, izlemt par virziena izvēli un neļaus nevienam jūs kontrolēt.

Vēzis

“Nekad nav par vēlu iemācīties kaut ko jaunu.” Vēžiem 2023. gads būs pārmaiņu laiks, kas var mainīt dzīvi uz labo pusi. Jaunais enerģijas patrons ir lieliski apvienots ar zvaigznāja pārstāvju raksturu, kas nozīmē, ka veiksme nenovērsīsies. Mazliet pacietības, atbildības un attapības iedzīvinās svarīgus notikumus, kā arī labus biznesa partnerus.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment