Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Dvīņi mīl uzvarēt un atrisināt sievietes pašas. Viņi ir ieinteresēti vājā dzimuma pārstāvju noslēpumā. Viņi ir nozvejoti, ja viņi nav pilnīgi pārliecināti, vai viņa mīl vai nē. Viņiem patīk sieviete, kas dos viņiem iespēju pārdomāt un izrādīt iztēli.

Lasi arī:Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Vēži, piemēram, vēlās sievietes, vadītājas, kuras var palīdzēt viņiem atrisināt viņu problēmas. Viņi novērtē sievietes ekonomiku, skaistumu un garīgo pasauli. Vēzis apbrīno to, kura viņam palīdzēs dzīvot, vadīs un sniegs padomus.

Lauvas mīl sievietes, kas izceļas no pūļa. Viņi parasti nepievērš lielu uzmanību izvēlēto izskatam. Viņiem ir daudz svarīgāk sievietes personība un veids, kā viņa sevi pasniedz. Šīs zīmes pārstāvji var piesaistīt kaut ko tādu, kas citiem nav būtisks faktors, izvēloties dzīves partneri.

Jaunava, piemēram, sievietes karjeristes. Romantisks un jutīgs raksturs viņiem nebūs piemērots. Sievietēs viņi novērtē viņu biznesa izturēšanos, ambīciju un gribasspēku. Blakus viņiem viņi vēlētos redzēt praktisku sievieti, kas ieņems nozīmīgu vietu un izmantotu autoritāti sabiedrībā.

Lasi arī: Izkļūt ārā un lepoties

Svari mīl sievietes, kas ir sociālas un sabiedriskas. Viņiem ļoti svarīgs ir tuvu cilvēku, jo īpaši draugu, viedoklis. Tātad sapņu sieviete viņiem patīk. Turklāt ideālajai Svara sievai ir jābūt izciliem ārējiem dotumiem, jābūt saprātīgām, izglītotām un daudzām interesēm.

Skorpioni izvēlas elegantās, stilīgās, gudras un spēcīgas sievietes. Viņi mīl sievietes līderus, tomēr attiecībās viņi cenšas apspiest vadības īpašības. Šīs zīmes pārstāvji mīl sirsnību un daudzveidību. Ideāla sieviete Skorpionam nekad nedrīkst viņu palaist garām. Viņai ilgstoši jāuzturas zināmā attālumā, lai iemīlētu sevī.

Strēlnieks mīl labi sakoptas skaistas sievietes. Viņu ideāls ir gudra, pievilcīga un viegli pavedinoša sieviete. Viņai nav jābūt gudrai, Strēlnieks nepieņems, kad viņiem teiks, ko darīt, tāpēc viņi izvēlas sev zemnieciskas un nedaudz neglītas sievietes. Šī zīmes pārstāvji novērtē vājākās seksuālās uzticības pārstāvjus, vieglu izturēšanos un bērnības spontanitāti.

Lasi arī: Bārbijas pēdas: fotogeniskā poza kļūst par Instagram epidēmiju

Mežāzis vēlas redzēt sievieti ar spēcīgu raksturu. Tas ir labi, ja viņai jau ir augsts sociālais statuss. Ja jūs tikai vēlaties to iegūt, tas arī nav slikti. Šīs zīmes pārstāvjiem sievietē ir svarīga viņas domāšanas veids sabiedrībā, prāts, praktiskums, racionalitāte, pārliecība un neatlaidība.

Ūdensvīri sapņo par vienu, kas ar viņiem dalīsies visas viņu intereses par dzīvi. Tomēr tās ir grūti atrast. Ne visas sievietes iet ar viņiem, lai iekarotu Everestu vai mierīgi reaģētu uz to, ka viņu izvēlētā netika atrasta mājās visu dienu. Ūdensvīri novērtē lojālo attieksmi pret viņiem, sievišķību un aktivitāti.

Zivis izvēlies mierīgas un romantiskas dāmas. Viņu sapņu sieviete ir skaista, jutīga, uzticama un ekonomiska. Viņai vienmēr jāiepazīstas ar viņa viedokli un jāuztic viņam visu. Zivis piesaistīs vairāk un vienu, kas viņu apbrīnos un pastāvīgi izsaka komplimentus.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment